282
«Πρώτα φέρανε τους νόμους και τις ποινές και μετά την πανδημία. Δεν υπάρχει πανδημία ούτε επιδημία, είναι μία ανύπαρκτος ασθένεια, δεν τα τρώμε τα ψέματά τους και δεν υπακούμε σε παράνομους νόμους», διαλαλούσαν μέσα από τη συχνότητα του περιφερειακού σταθμού οι συμμετέχοντες στην εκπομπή | YouTube

Πέτσας: Στα όρια του γελοίου ο ΣΥΡΙΖΑ για τα λεφτά τού «Μένουμε Σπίτι» στο «Θράκη ΝΕΤ»

Protagon Team Protagon Team 5 Οκτωβρίου 2020, 15:33
«Πρώτα φέρανε τους νόμους και τις ποινές και μετά την πανδημία. Δεν υπάρχει πανδημία ούτε επιδημία, είναι μία ανύπαρκτος ασθένεια, δεν τα τρώμε τα ψέματά τους και δεν υπακούμε σε παράνομους νόμους», διαλαλούσαν μέσα από τη συχνότητα του περιφερειακού σταθμού οι συμμετέχοντες στην εκπομπή
|YouTube

Πέτσας: Στα όρια του γελοίου ο ΣΥΡΙΖΑ για τα λεφτά τού «Μένουμε Σπίτι» στο «Θράκη ΝΕΤ»

Protagon Team Protagon Team 5 Οκτωβρίου 2020, 15:33

Σε μία ακόμη σύγκρουση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, με τον ΣΥΡΙΖΑ εξελίχθηκε το ζήτημα με τον τηλεοπτικό σταθμό «Θράκη ΝΕΤ ΤV» που προ μηνών έλαβε κρατική χρηματοδότηση συνολικού ύψους 32.400 ευρώ στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι», αλλά εσχάτως ενέταξε στο πρόγραμμά του εκπομπή με μηνύματα κατά των εμβολιασμών και της χρήσης μάσκας.

Aπαντώντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημείωσε ότι «η εκστρατεία ενημέρωσης «Μένουμε Σπίτι, Μένουμε Ασφαλείς» ολοκληρώθηκε στις 31 Μαίου 2020 και η ανακοίνωση του σταθμού για την εκπομπή είναι στις 26 Σεπτεμβρίου.

«Οι ημερομηνίες μιλούν από μόνες τους. Κάθε σύνδεση της επίμαχης εκπομπής με την εκστρατεία ενημέρωσης περνάει στη σφαίρα του αντιπολιτευτικά γελοίου», παρατήρησε ο κ. Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τη Δευτέρα και ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση αποδοκιμάζει «κάθε μετάδοση περιεχομένου που προσκρούει στην επιστημονική αντίληψη και προωθεί ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας».

«Εκθέτει όποιον δημιουργεί θόρυβο και τον ΣΥΡΙΖΑ που το αναπαράγει. Ας προσέξουν μήπως στον κατήφορο που έχουν πάρει συναντηθούν με ανάλογες περιθωριακές απόψεις», συμπλήρωσε στην απάντησή του για την καταγγελία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που χωρίς χρονοτριβή ανταπάντησε στον εκπρόσωπο:

 «Του φάνηκε “γελοία” η κριτική γιατί χρηματοδότησε, με δημόσιο χρήμα, κανάλι που σε εκπομπή του χαρακτηρίζει τον κορονοϊό και τη χρήση μάσκας “συνωμοσία” και καλεί πολίτες σε αυτοδικία.

»Δεν του φάνηκε “γελοίο” ότι δύο μέρες κρύβεται για να μην απαντήσει στις αποκαλύψεις.

»Δεν του φάνηκε “γελοίο” ότι σήμερα αποδοκιμάζει αυτό που πριν λίγους μήνες χρηματοδότησε με την υπογραφή του αδιαφανώς και με λεφτά των φορολογουμένων.

»Δεν του φάνηκε “γελοία” ούτε καν η απάντησή του», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου που καταλήγει:

«Δυστυχώς, το μόνο που δεν είναι γελοίο στους χειρισμούς του κ. Πέτσα, αντίθετα είναι πολύ σοβαρό, είναι οι ευθύνες του για το όργιο διασπάθισης δημοσίου χρήματος».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...