206
Ο Μπρους Γουίλις χωρίς μάσκα εντός του φαρμακείου | twitter

Πέταξαν τον Μπρους Γουίλις έξω από φαρμακείο επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα

Protagon Team Protagon Team 13 Ιανουαρίου 2021, 16:35
Ο Μπρους Γουίλις χωρίς μάσκα εντός του φαρμακείου
|twitter

Πέταξαν τον Μπρους Γουίλις έξω από φαρμακείο επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα

Protagon Team Protagon Team 13 Ιανουαρίου 2021, 16:35

Ομαδικά πυρά δέχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Μπρους Γουίλις, μετά την είδηση ότι τον έδιωξαν από κατάστημα στο Λος Αντζελες επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 65χρονος ηθοποιός μπήκε χωρίς μάσκα σε κατάστημα της αλυσίδας φαρμακείων Rite Aid και οι υπόλοιποι πελάτες του φαρμακείου ενοχλήθηκαν.

O Γουίλις αρνήθηκε μάλιστα να φορέσει μάσκα και έτσι του ζητήθηκε να φύγει, όπως και έπραξε. «Εκρινα λάθος» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός στο περιοδικό People μετά το περιστατικό.

Η χρήση μάσκας στο Λος Αντζελες είναι υποχρεωτική, με απόφαση του δημάρχου Ερικ Γκαρσέτι. Οι μόνες εξαιρέσεις που ισχύουν αφορούν τα παιδιά κάτω των δύο ετών και άτομα με συγκεκριμένες παθήσεις.

Ο Μπρους Γουίλις δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις για την απειθαρχία του, ιδιαίτερα στο Twitter, όπου κάποιοι έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν «Covidiot», δηλαδή «κορονο-ηλίθιο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καλιφόρνια τον περασμένο μήνα ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια καταγεγραμμένα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας, που «θερίζει» ιδιαίτερα στο Λος Αντζελες.

«Εάν απλώς τραβούσε πάνω από τη μύτη του τη μπαντάνα που είχε στον λαιμό, μπορεί και να αρκούσε» σχολίασε μια ρεπόρτερ που ήταν παρούσα στο επεισόδιο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...