259
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς | George Vitsaras/ SOOC

Περαστικά από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ στον Νίκο Χαρδαλιά

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2021, 22:15
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς
|George Vitsaras/ SOOC

Περαστικά από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ στον Νίκο Χαρδαλιά

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2021, 22:15

Τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση στον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και στον οποίο έγινε τοποθέτηση στεντ, έστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ και το Κίνημα Αλλαγής.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ευχήθηκε στον κ. Χαρδαλιά να επιστρέψει γρήγορα στα καθήκοντα του. Αντιθέτως, το ΚΙΝΑΛ, δια του εκπροσώπου του Παύλου Χρηστίδη, αρκέστηκε να ευχηθεί περαστικά, ίσως γιατί μόλις προ ημερών η πρόεδρος του Κινήματος Φώφη Γεννήματα είχε σπεύσει να ζητήσει άμεση απομάκρυνση του κ. Χαρδαλιά από τη θέση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, έπειτα από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

«Ευχόμαστε στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά, ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντα και την οικογένειά του», αναφέρει το ευχετήριο μήνυμα του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας επισκέφτηκε τη Δευτέρα στο νοσοκομείο Αγία Όλγα όπου νοσηλεύεται ο τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, μεταφέροντας τις ευχές και τα περαστικά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Περαστικά στον υφυπουργό εύχονται το Κίνημα Αλλαγής και ο εκπρόσωπός του, Παύλος Χρηστίδης. Με ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου σημειώνει: «Το Κίνημα Αλλαγής εύχεται περαστικά στον Ν. Χαρδαλιά, καλή και γρήγορη ανάρρωση».

Ευχές για ανάρρωση έχουν στείλει ο Νίκος Δένδιας, υπουργός Εξωτερικών, και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, υπουργός Εθνικής Αμυνας.

«Εύχομαι και δημοσίως στον Νίκο περαστικά όπως και όλοι μας εδώ στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας. Ο Νίκος είναι γεννημένος μαχητής και είναι βέβαιο ότι θα νικήσει και σε αυτή τη μάχη», δήλωσε νωρίτερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος ενημέρωσε τον Τύπο για τα ενεργά μέτωπα των πυρκαγιών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...