319
| SOOC

Η στιγμή που ο Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη το ισχαιμικό επεισόδιο

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2021, 17:19
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 16/08/2021, 22:01
|SOOC

Η στιγμή που ο Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη το ισχαιμικό επεισόδιο

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2021, 17:19
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 16/08/2021, 22:01

Στο Νοσοκομείο «Αγία Ολγα» διακομίστηκε εσπευσμένα το μεσημέρι της Δευτέρας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο.

Ο κ. Χαρδαλιάς υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων –του τοποθετήθηκαν επιτυχώς δύο στεντ, όπως ανέφερε η ΕΡΤ1. Ο υφυπουργός θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, ο υφυπουργός είχε υποστεί και στο παρελθόν έμφραγμα.

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν για τον κ. Χαρδαλιά γεμάτες ένταση και πίεση λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών, ο εφιάλτης των οποίων επέστρεψε τη Δευτέρα στην Αττική με τις πυρκαγιές στην Κερατέα και στα Βίλια. Μάλιστα ο 52χρονος υφυπουργός υπέστη το επεισόδιο την ώρα που συντόνιζε την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Κερατέα.

«Δεν αισθάνομαι καλά», φέρεται να είπε ξαφνικά στον υπασπιστή του ο κ. Χαρδαλιάς, ενώ βρισκόταν το μεσημέρι στο Συντονιστικό για τη μεγάλη φωτιά στην Κερατέα. Ο υπασπιστής του αμέσως τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», στο οποίο ο κ. Χαρδαλιάς είχε πάει και πριν τρία χρόνια, οπότε είχε ξαναπάθει ισχαιμικό επεισόδιο, και γνωρίζουν το ιστορικό του.

Την ευθύνη του συντονισμού των επιχειρήσεων ανέλαβε άμεσα ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Χαρδαλιά, ενώ όπως έγινε γνωστό από την πρώτη στιγμή της νοσηλείας του υφυπουργού παρών στο «Αγία Ολγα» ήταν ο αν. υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

«Εύχομαι και δημοσίως στον Νίκο περαστικά όπως και όλοι μας εδώ στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας. Ο Νίκος είναι γεννημένος μαχητής και είναι βέβαιο ότι θα νικήσει και σε αυτή τη μάχη», είπε από την πλευρά του ο προϊστάμενός του, υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Η σχετική ανακοίνωση από το Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο – Πατησίων (Αγία Ολγα) ανέφερε:

Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς .

Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...