187
Ο περιφερειάρχης Αττικής στη φωτιά που ξέσπασε στη Βαρυμπόμπη | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πατούλης: Υπάρχει σχέδιο πίσω από τις φωτιές – Βρέθηκαν γκαζάκια

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2021, 11:38
Ο περιφερειάρχης Αττικής στη φωτιά που ξέσπασε στη Βαρυμπόμπη
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πατούλης: Υπάρχει σχέδιο πίσω από τις φωτιές – Βρέθηκαν γκαζάκια

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2021, 11:38

Για ένα οργανωμένο σχέδιο πίσω από τις πυρκαγιές που μαίνονται στην Αττική, έκανε λόγο ο περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το πρωί του Σαββάτου.

Ο κ. Πατούλης ζήτησε να ελεγχθούν όλες οι καταγγελίες που έχουν γίνει αυτές τις ημέρες για εμπρησμούς. «Μέσα στο Πεδίον του Άρεως μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ήταν καθαρή απόπειρα εμπρησμού. Όλα αυτά φαίνεται ότι δεν είναι τυχαία. Προφανώς πίσω από αυτά υπάρχει ένα σχέδιο. Θυμίζει το 2007 με τις φωτιές και όσο περνούν οι μέρες αυτό επιβεβαιώνεται» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε ο κ. Πατούλης, η διαφορά είναι ότι πλέον υπάρχει καλύτερη ενημέρωση προς τους πολίτες και μέσω του 112. «Υπάρχει όμως τώρα η δυνατότητα της ειδοποίησης. Ο πολίτης μπορεί να καταλάβει τι πρέπει να κάνει. Κανείς δε μπορεί να σβήσει τίποτα με ένα λάστιχο. Είναι μεγάλος ο κίνδυνος και το θερμικό φορτίο που έχει δημιουργηθεί. Άρα θα πρέπει οι οδηγίες από την Πυροσβεστική να τηρούνται», ανέφερε ο περιφερειάρχης.

Τέλος, ο κ. Πατούλης αποκάλυψε ότι βρέθηκαν γκαζάκια και μέσα στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης». «Στο πάρκο Τρίτση βρέθηκαν κάποια γκαζάκια. Όλα αυτά μαρτυρούν ότι υπάρχει μία διάθεση και δεν είναι τίποτα τυχαίο τελικά» ανέφερε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...