398
Οπως περιγράφει ο 79χρονος Ντέιβιντ Κράουτς, οι αναμνήσεις, από την Αλόννησο και από τον χρόνο που πέρασε με την κόρη του (στη φωτογραφία), ήταν που τον κράτησαν «στα λογικά του» για ένα μεγάλο διάστημα μετά τον χαμό της | INTIMEnews

Πατέρας Καρολάιν: Φεύγουμε με τη Λυδία μακριά από την «κακοήθη παρουσία» του πατέρα της και των γονιών του

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2023, 11:58
Οπως περιγράφει ο 79χρονος Ντέιβιντ Κράουτς, οι αναμνήσεις, από την Αλόννησο και από τον χρόνο που πέρασε με την κόρη του (στη φωτογραφία), ήταν που τον κράτησαν «στα λογικά του» για ένα μεγάλο διάστημα μετά τον χαμό της
|INTIMEnews

Πατέρας Καρολάιν: Φεύγουμε με τη Λυδία μακριά από την «κακοήθη παρουσία» του πατέρα της και των γονιών του

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2023, 11:58

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ο πατέρας της 20χρονης, Ντέιβιντ,  μίλησε στον Guardian, για την απόφαση να εγκαταλείψει μαζί με τη συζυγό του, Σούζαν, την Ελλάδα, για να μεγαλώσουν την εγγονή τους, τη μικρή Λυδία, στη Μανίλα, «μακριά -όπως αναφέρει- από την κακοήθη παρουσία του πατέρα της και των γονιών του».

«Το μοναδικό μου χρέος τώρα είναι να φροντίζω την κόρη της, τη Λυδία που έμεινε χωρίς μαμά και μπαμπά, και να διασφαλίσω πως θα μεγαλώσει όπως θα τη μεγάλωνε η μητέρα της», δηλώνει  ο 79χρονος Ντέιβιντ Κράουτς, στη τελευταία -όπως λέει- δημόσια δήλωσή του.

«Αυτό -υποστηρίζει- μπορώ να το κάνω μόνο στις Φιλιππίνες, μακριά από την κακοήθη παρουσία του πατέρα της και των γονιών του».

«Δυστυχώς», περιγράφει, «η μητέρα του εξακολουθεί να μην πιστεύει ότι σκότωσε την Καρολάιν», τονίζοντας πως είναι ζωτικής σημασίας να μείνει η μικρή Λυδία μακριά από τον πατέρα της, διότι θα ερχόταν η ημέρα που θα έπρεπε να της πει την αλήθεια: ότι σκότωσε τη μητέρα της.

Στο ρεπορτάζ του ο Guardian σημειώνει ότι η σύζυγος του Ντέιβιντ Κράουτς, Σούζαν, είναι ήδη με την εγγονή τους στη Μανίλα, όπου το τριών ετών κοριτσάκι μεγαλώνει με τα ξαδέλφια της.

Ειδική μνεία γίνεται επίσης στην απόφαση για την εκταφή της  σορού της Καρολάιν, προκειμένου να μεταφερθεί στις Φιλιππίνες, στην «τελευταία πράξη ενός δράματος που -όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται- έχει στοιχειώσει την Ελλάδα».

Η μετεγκατάσταση έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου η οικογένεια Κράουτς κέρδισε τη δικαστική μάχη με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και -οριστικά- την αποκλειστική κηδεμονία της Λυδίας.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στις παλαιότερες δηλώσεις του Ντέιβιντ Κράουτς (ο οποίος, όπως σημειώνεται, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και δεν έχει εμφανιστεί ποτέ δημόσια) στον ANT1 ότι η κόρη του δολοφονήθηκε επειδή ο γαμπρός του είχε εμπλακεί σε λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

Στη συνέντευξή του στον Guardian, ο 79χρονος μιλά και για την απόφαση να πουλήσει το σπίτι στην Αλόννησο, όπου έζησε και μεγάλωσε η Καρολάιν – απόφαση την οποία όπως λέει, πήρε με μεγάλη λύπη:

«Είναι το σπίτι που έφερα την Καρολάιν όταν ήταν μωρό στην αγκαλιά μου. Εκεί έμαθε να περπατά, να κάνει ποδήλατο και να γίνει μια όμορφη και ταλαντούχα κοπέλα», περιγράφει και ακριβώς αυτές οι αναμνήσεις, από το νησί και από τον χρόνο που πέρασε με την κόρη του, τονίζει, ήταν που τον κράτησαν «στα λογικά του» για ένα μεγάλο διάστημα μετά τον χαμό της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...