544
Στιγμιότυπο από το βίντεο της συνάντησης του Πρωθυπουργού με την 26χρονη μαγείρισσα στο εστιατόριο της Καλαμάτος | Social media

Ανδριανή για τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη: Γελάω και με αυτούς που με βρίζουν

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2022, 14:32
Στιγμιότυπο από το βίντεο της συνάντησης του Πρωθυπουργού με την 26χρονη μαγείρισσα στο εστιατόριο της Καλαμάτος
|Social media

Ανδριανή για τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη: Γελάω και με αυτούς που με βρίζουν

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2022, 14:32

Η τρυφερή φωτογραφία της με τον Πρωθυπουργό να της κρατάει τα χέρια έγινε viral. Mέχρι αντικείμενο σχολιασμού στη σατιρική στήλη Le Chou News της βελγικής εφημερίδας The Brussels Times, από όπου παρελαύνουν καθημερινά χιουμοριστικές εικόνες δεκάδων πολιτικών ηγετών.

Ο λόγος για την Ανδριανή, τη νεαρή εργαζόμενη στο εστιατόριο της Καλαμάτας που ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην πόλη, να βγάλουν μαζί μία φωτογραφία.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ», η Ανδριανή μίλησε για τη συνάντησή της με τον Πρωθυπουργό, τον διάλογο που είχαν και την «περίφημη» πια φωτογραφία (δείτε τη κάτω).

Κυριάκος Μητσοτάκης: Viral η φωτογραφία του με εργαζόμενη σε ιταλικό εστιατόριο – Τι συζητούσαν επί 10 λεπτά

«Το συγκεκριμένο μαγαζί όπου εργάζομαι (Baldo-The Saucy Pasta) είναι ιταλικό εστιατόριο με φρέσκα ζυμαρικά, δεν είναι ούτε ψητοπωλείο ούτε πιτσαρία», διευκρινίζει η 26χρονη Ανδριανή (κάνοντας και τη σχετική διαφήμιση), η οποία εργάζεται στο πόστο της μαγείρισσας από τον περασμένο Απρίλιο, όταν άνοιξε το συγκεκριμένο κατάστημα στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που πέρασε το κατώφλι της επιχείρησης. Περπατούσε στον πεζόδρομο της Ιατροπούλου συνομιλώντας με κατοίκους και όπως περιγράφει η Αδριανή, την ώρα που εκείνη βρισκόταν μέσα στο εστιατόριο προετοιμάζοντας συνταγές, οι ματιές τους διασταυρώθηκαν.

 «Γενικά είμαι παιδί αυθόρμητο με χιούμορ. Αυτό το ξέρουν όσοι με γνωρίζουν. Καθώς περνούσε απέξω ο Πρωθυπουργός, είπα “έλα εδώ να βγάλουμε μια φωτογραφία”. Δεν ξέρω αν με άκουσε, πάντως μπήκε μέσα, με ρώτησε πώς με λένε, του απάντησα “Ανδριανή”, μου είπε “είχα κι εγώ μια θεία Ανδριανή”, ε, και από εκεί και πέρα κάναμε πλάκα και βγάλαμε αυτή τη φωτογραφία», διηγείται.

Γεννημένη στην Καλαμάτα και από μικρή στη βιοπάλη, η Ανδριανή δεν διστάζει να πει στην εφημερίδα ότι έχει τελειώσει ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων και τεχνικός αυτοματισμού.

«Μάλλον με συμπάθησε επειδή είμαι αυθόρμητο παιδί», λέει σε μια προσπάθεια να εξηγήσει την τρυφερότητα που αποπνέει το φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οσο για την εντύπωση που έκανε στην ίδια ο Πρωθυπουργός, από την απάντησή της φαίνεται πως τα συναισθήματα είναι αμοιβαία: «Μου άφησε καλή εντύπωση, ήταν καλός, άνετος να μιλήσει με τον κόσμο…».

Στη σύντομη στάση του στο εστιατόριο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόλαβε να δοκιμάσει κάποια από τις σπεσιαλιτέ του καταστήματος, απλώς σταμάτησε  περίπου δέκα λεπτά την περιοδεία του, για να συνομιλήσει και μαζί της. Στο φως της δημοσιότητας, εν τω μεταξύ, ήρθε και το σχετικό βίντεο  (δείτε το κάτω).

Οσο για τη δημοσιότητα που έλαβε η φωτογραφία της με τον Πρωθυπουργό και την αντίδρασή της όταν αντιλήφθηκε ότι η σύντομη συνομιλία τους είχε γίνει viral, κάνοντας μάλιστα και… «διεθνή καριέρα», η Ανδριανή απάντησε με ένα χαμόγελο να διαγράφεται στο πρόσωπό της:

«Οταν έμαθα ότι η φωτογραφία έγινε viral, γέλαγα και ακόμα γελάω με ό,τι γράφουν. Εχει γίνει χαμός, με παίρνουν κάθε μέρα τηλέφωνα, μου κάνουν ερωτήσεις προσωπικές, κάτι που εγώ δεν το θέλω. Είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει. Εντάξει, ΟΚ, ανέβηκε μια φωτογραφία, έγινε viral, μέχρι εκεί».

Αλλά «και με κάποιους που με βρίζουν στο Διαδίκτυο, εγώ γελάω» προσθέτει. Και μετά το «Le Chou News» στο Βέλγιο, «τώρα –λέει– περιμένουμε κάτι που μου έχουν πει ότι έχει γραφτεί πάλι σχετικά στη Γαλλία».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...