209
| Intimenews/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Οργή της ΝΔ για την άδεια Κουφοντίνα: «Το κράτος εκβιάζεται από τρομοκράτες»

Protagon Team Protagon Team 18 Μαΐου 2019, 11:43

Οργή της ΝΔ για την άδεια Κουφοντίνα: «Το κράτος εκβιάζεται από τρομοκράτες»

Protagon Team Protagon Team 18 Μαΐου 2019, 11:43

Πυρά κατά της απόφασης της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου να αναιρεθεί το βούλευμα κατά της χορήγησης άδειας στον πολυισοβίτη αρχιεκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία.

Εν τω μεταξύ και η Ντόρα Μπακογιάννη τονίζει ότι όσα συνέβησαν με την αναίρεση στέλνουν το μήνυμα ότι επί κυβέρνησης Τσίπρα η Δημοκρατία εκβιάζεται .

Το κόμμα της  αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι «κανένα σοβαρό δημοκρατικό Κράτος δεν εκβιάζεται από τρομοκράτες ή θαυμαστές τους».

Προσθέτει ότι «η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου και θα επαναφέρει τις φυλακές υψίστης ασφαλείας για αμετανόητους τρομοκράτες».

Ταυτόχρονα, σε παρέμβασή της το Σάββατο στον ΣΚΑΪ, η Ντόρα Μπακογιάννη επισήμανε ότι αυτό που συνέβη με την παρέμβαση της κυρίας Δημητρίου «είναι πρωτοφανές».

Οπως εξήγησε, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε το θέμα σε αντιεισαγγελέα, ο οποίος έκρινε ότι η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου ήταν ορθή, έπειτα το χειρίστηκε η ίδια και αποφάσισε αργά το βράδυ την αναίρεση.

Το συμπέρασμα, τόνισε κ Ντόρα Μπακογιάννη, είναι ότι «επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η δημοκρατία και εκβιάζεται και τρομοκρατείται». Δεν μπορεί να υπάρχουν σε σύγχρονες ευρωπαϊκές δημοκρατίες τέτοιες λογικές, πρόσθεσε.

Ολα αυτά, είπε ακόμη, ενώ υπάρχουν και αυτοί που «απειλούν ότι θα κάψουν την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αν δεν περάσει το δικό τους», δηλαδή να δοθεί άδεια στον Κουφοντίνα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...