525
|

Οι βίζιτες, τα φουσκωτά, ο Αδωνις και η Μανταλένα (Παπαδοπούλου)

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2018, 17:18

Οι βίζιτες, τα φουσκωτά, ο Αδωνις και η Μανταλένα (Παπαδοπούλου)

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2018, 17:18

Ξέφυγε για τα καλά η πολιτική αντιπαράθεση για το περίφημο (πια) ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Μονακό το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η νέα πολυτελής «απόδραση» του προέδρου των ΑΝΕΛ, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης του πρίγκιπα Αλβέρτου, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στη Νέα Δημοκρατία, με συγκεκριμένα στελέχη της, συμπεριλαμβανομένου του αντιπροέδρου του κόμματος Αδωνι Γεωργιάδη, να επικρίνουν με ιδιαίτερη σφοδρότητα τον υπουργό Αμυνας, κυρίως για τη χρονική συγκυρία της επίσκεψής του στο πριγκιπάτο (ενώ π.χ. είναι σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ).

Προς υπεράσπιση του κ. Καμμένου βγήκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου που έσπευσε να μιλήσει για «ιδιωτική επίσκεψη» και να περάσει στην αντεπίθεση κατά των επικριτών του.

«Μιλούν για προκλητική συμπεριφορά βουλευτές οι οποίοι φημίζονται για τα συχνά ταξίδια τους στη Μύκονο, όπως ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε κότερο με τον κ. Πρετεντέρη, δημοσιογράφο» παρατήρησε χαρακτηριστικά η κυρία Παπαδοπούλου, κληθείσα να σχολιάσει τις κατηγορίες εις βάρος του προέδρου της – απάντηση που προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του κ. Γεωργιάδη στην εκπομπή.

Οσο προχωρούσε και αγρίευε η κόντρα τόσο έπεφτε και το επίπεδό της, με τα εκατέρωθεν «επιχειρήματα» να ξεκινούν από φουσκωτά και χλιδάτες διακοπές στη Μύκονο και να φθάνουν μέχρι βίζιτες και συγκρίσεις που εκχυδαΐζουν την πολιτική ζωή.

«Δεν βρισκόμουν σε κανένα κότερο του κ. Πρετεντέρη στη Μύκονο, βρισκόμουν σε ένα φουσκωτό. Ενα φουσκωτό το οποίο κοστίζει περίπου το 1/50 απ’ όσο το σκάφος του αρχηγού της. Ομως δεν είναι το ζήτημα εκεί. Εγώ δεν είμαι υπουργός Αμυνας της χώρας, ούτε βρέθηκα ως υπουργός στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη. Εγώ βρέθηκα στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη ως βουλευτής της αντιπολίτευσης. Ομως ο κ. Καμμένος βρέθηκε στο Μονακό να ζει τη μεγάλη ζωή ενώ είναι υπουργός Αμυνας της Ελλάδος και ενώ δύο έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν αιχμάλωτοι στην Τουρκία και το έκανε την ίδια στιγμή που ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύεται να παραδώσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας» σχολίασε οργισμένος από την αναφορά του ονόματός του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπεραμύνθηκε της πρωτοβουλίας να έρθει το θέμα στη Βουλή.

«Οταν τα κάνει όλα αυτά ο κ. Καμμένος, νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνετε ότι είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μας να κάνουμε ερώτηση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ συνέχισε απτόητη την επίθεση στον κ. Γεωργιάδη καταλογίζοντάς του ότι «πήγε ταξίδι με εκπρόσωπο της τετάρτης εξουσίας», σε μία ακόμη αναφορά που προκάλεσε την έκρηξη του αντιπροέδρου της ΝΔ.

«Δεν είναι χυδαιότητα το χθεσινοβραδυνό tweet του κ. Καμμένου;» αναρωτήθηκε. «Αν δηλαδή σας πει κάποιος στο Twitter ότι κάνετε βίζιτα, θα σας άρεσε αυτό;» ρώτησε την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ ο κ. Γεωργιάδης, λέγοντάς της σε έντονο ύφος: «Εκπροσωπείτε και υπερασπίζεστε αυτή τη χυδαιότητα, ντροπή σας»!

«Κάποιο λόγο έχει που τα έγραψε αυτά» -του απάντησε η κυρία Παπαδοπούλου- «δεν θα μας κάνετε εσείς υποδείξεις, εσείς εκχυδαΐσατε την πολιτική ζωή» τον κατηγόρησε, με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να ανταπαντά επαναλαμβάνοντας τη φράση «εκπροσωπείτε τη χυδαιότητα του αρχηγού σας». Και, αμέσως, το ρητορικό ερώτημά του ήταν: «Χαβούζα θα την κάνει ο Καμμένος την Ελλάδα;»

Η  άγρια κόντρα συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση μπροστά στους απορημένους για το επίπεδο της αντιπαράθεσης παρουσιαστές της εκπομπής.

«Θα μας μιλήσει ο Αδωνις για χυδαιότητα…» μονολογούσε η κυρία Παπαδοπούλου υπό τις φωνές του έξαλλου πια κ. Γεωργιάδη. «Οταν ωρύεστε δεν σας ακούμε» του είπε και τον κάλεσε επιδεικτικά να ηρεμήσει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...