234
Οι Rolling Stones ετοιμάζονται για νέες παριπέτειες | EPA/HAYOUNG JEON

Οι ακούραστοι Rolling Stones ετοιμάζουν νέο δίσκο

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2019, 12:46
Οι Rolling Stones ετοιμάζονται για νέες παριπέτειες
|EPA/HAYOUNG JEON

Οι ακούραστοι Rolling Stones ετοιμάζουν νέο δίσκο

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2019, 12:46

Αυτά τα παιδιά, δεν θα μεγαλώσουν ποτέ! Στις 20 Απριλίου 2019 οι θρυλικοί Rolling Stones, η μακροβιότερη ροκ μπάντα του πλαντήτη, ξεκινούν για ακόμα μία περιοδεία, την πρώτη στις ΗΠΑ μετά από τέσσερα χρόνια, όμως η πραγματική είδηση είναι πως οι βρετανοί γερόλυκοι ενδέχεται σύντομα να κυκλοφορήσουν και νέο δισκογραφικό υλικό.

Οπως αναφέρουν πολλά ξένα δημοσιεύματα, ο 75χρονος Κιθ Ρίτσαρντς αποκάλυψε ότι οι Rolling Stones μπαίνουν ξανά στο στούντιο για να δουλέψουν το καινούργιο τους άλμπουμ, το πρώτο μετά από 14 ολόκληρα χρόνια – είχε προηγηθεί το «A Bigger Band» το 2005.

View this post on Instagram

‘Well I'm sitting here thinkin' just how sharp I am’. The Stones by Ken Regan. #therollingstones #kenregan #theunderassistantwestcoastpromotionman

A post shared by The Rolling Stones (@therollingstones) on

Αυτά είναι καλά νέα για τους θαυμαστές των Stones, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ανησύχησαν όταν πέρυσι ο έτερος κιθαρίστας Ρον Γουντ, υπαινίχθηκε ότι η ιδέα για έναν καινούργιο δίσκο είχε απορριφθεί.

«Ο Μικ και ο Κιθ ήθελαν να είναι σίγουροι ότι τα τραγούδια θα ήταν πραγματικά καλά, άρα κατά μία έννοια κάναμε ένα βήμα πίσω» είχε πει τότε ο Γουντ. Εκείνη την περίοδο, αντίστοιχες δηλώσεις είχε κάνει και ο Ρίτσαρντς, λέγοντας ότι δεν γνώριζε πότε και αν θα ξαναέμπαινε στο στούντιο μαζί με την υπόλοιπη μπάντα.

Τελικά, απ’ ότι φαίνεται, ο χρόνος που πέρασαν οι θρυλικοί ρόκερ εκτός συναυλιών, λειτούργησε ευεργετικά, με τον Ρίτσαρντς να δηλώνει με ενθουσιασμό ανυπόμονου εφήβου, πως αυτή είναι η «καλύτερη χρονική στιγμή» για ένα νέο άλμπουμ.

Δεν μένει να δούμε, και κυρίως να ακούσουμε, τι έχουν να μας πουν μουσικά, αυτά τα τρομερά παιδιά της μουσικής βιομηχανίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...