234
Οι Rolling Stones ετοιμάζονται για νέες παριπέτειες | EPA/HAYOUNG JEON

Οι ακούραστοι Rolling Stones ετοιμάζουν νέο δίσκο

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2019, 12:46
Οι Rolling Stones ετοιμάζονται για νέες παριπέτειες
|EPA/HAYOUNG JEON

Οι ακούραστοι Rolling Stones ετοιμάζουν νέο δίσκο

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2019, 12:46

Αυτά τα παιδιά, δεν θα μεγαλώσουν ποτέ! Στις 20 Απριλίου 2019 οι θρυλικοί Rolling Stones, η μακροβιότερη ροκ μπάντα του πλαντήτη, ξεκινούν για ακόμα μία περιοδεία, την πρώτη στις ΗΠΑ μετά από τέσσερα χρόνια, όμως η πραγματική είδηση είναι πως οι βρετανοί γερόλυκοι ενδέχεται σύντομα να κυκλοφορήσουν και νέο δισκογραφικό υλικό.

Οπως αναφέρουν πολλά ξένα δημοσιεύματα, ο 75χρονος Κιθ Ρίτσαρντς αποκάλυψε ότι οι Rolling Stones μπαίνουν ξανά στο στούντιο για να δουλέψουν το καινούργιο τους άλμπουμ, το πρώτο μετά από 14 ολόκληρα χρόνια – είχε προηγηθεί το «A Bigger Band» το 2005.

View this post on Instagram

‘Well I'm sitting here thinkin' just how sharp I am’. The Stones by Ken Regan. #therollingstones #kenregan #theunderassistantwestcoastpromotionman

A post shared by The Rolling Stones (@therollingstones) on

Αυτά είναι καλά νέα για τους θαυμαστές των Stones, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ανησύχησαν όταν πέρυσι ο έτερος κιθαρίστας Ρον Γουντ, υπαινίχθηκε ότι η ιδέα για έναν καινούργιο δίσκο είχε απορριφθεί.

«Ο Μικ και ο Κιθ ήθελαν να είναι σίγουροι ότι τα τραγούδια θα ήταν πραγματικά καλά, άρα κατά μία έννοια κάναμε ένα βήμα πίσω» είχε πει τότε ο Γουντ. Εκείνη την περίοδο, αντίστοιχες δηλώσεις είχε κάνει και ο Ρίτσαρντς, λέγοντας ότι δεν γνώριζε πότε και αν θα ξαναέμπαινε στο στούντιο μαζί με την υπόλοιπη μπάντα.

Τελικά, απ’ ότι φαίνεται, ο χρόνος που πέρασαν οι θρυλικοί ρόκερ εκτός συναυλιών, λειτούργησε ευεργετικά, με τον Ρίτσαρντς να δηλώνει με ενθουσιασμό ανυπόμονου εφήβου, πως αυτή είναι η «καλύτερη χρονική στιγμή» για ένα νέο άλμπουμ.

Δεν μένει να δούμε, και κυρίως να ακούσουμε, τι έχουν να μας πουν μουσικά, αυτά τα τρομερά παιδιά της μουσικής βιομηχανίας.