190
Η φωτογραφία του Στέφανου Τσιτσιπά, που συνόδευσε την πρωινή ανάρτησή του στο Twitter | Twitter

Τσιτσιπάς: «Μου αρέσω περισσότερο γυμνός»

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2019, 12:01
Η φωτογραφία του Στέφανου Τσιτσιπά, που συνόδευσε την πρωινή ανάρτησή του στο Twitter
|Twitter

Τσιτσιπάς: «Μου αρέσω περισσότερο γυμνός»

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2019, 12:01

Ο κορυφαίος έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, συνηθίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ, όπως και τα social media, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδων. Πέρα από τις επιδόσεις του στα τερέν, το Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης συγκεντρώνει το ενδιαφέρον χιλιάδων χρηστών του Διαδικτύου, με τα καλλιτεχνικά βίντεο και τις φωτογραφίες του σε Instagram, YouTube και Twitter, ενώ το πιο πρόσφατο tweet του συζητήθηκε πολύ και σχολιάστηκε με θέρμη από τις φανατικές του θαυμάστριες.

Το πρωί της Πέμπτης 31ης Ιανουαρίου 2019 λοιπόν, ο 20χρονος πρωταθλητής ανάρτησε μία φωτογραφία του, χωρίς μπλούζα, που έχει ήδη συγκεντρώσει εκατοντάδες likes. Η φωτογραφία συνοδευόταν από ένα σχόλιο φιλοσοφικής διάθεσης, από εκείνα που συνηθίζει να κάνει.

«Μου αρέσω περισσότερο γυμνός. Δεν το εννοώ αυτό με ματαιόδοξο τρόπο. Οταν βάζεις ρούχα, φοράς αμέσως έναν “χαρακτήρα”. Τα ρούχα είναι αντικείμενα, είναι δείκτες. Χωρίς ρούχα είσαι μόνο εσύ, ακατέργαστος, και δεν μπορείς να κρυφτείς», έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Δεν έλειψαν και τα χιουμοριστικά σχόλια, όπως κάποια βιντεάκια από καρτουνίστικους ήρωες όπως ο μπαμπάς από το «Family Guy» να ποζάρουν γυμνοί, αλλά και κάποιοι που απάντησαν με σαρκαστικό ύφος «πολύ βαθύ αυτό που λες». Αλλοι πάλι, τον προκαλούν να αναρτήσει μία φωτογραφία ολόγυμνη και ολόσωμη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...