210
Ο Τζουντ Λο κυκλοφορεί αμέριμνος με το εσώρουχό του για τις ανάγκες των γυρισμάτων | social media

Ο Τζουντ Λο κολάζει ως Πάπας με εσώρουχο στην παραλία

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2019, 12:56
Ο Τζουντ Λο κυκλοφορεί αμέριμνος με το εσώρουχό του για τις ανάγκες των γυρισμάτων
|social media

Ο Τζουντ Λο κολάζει ως Πάπας με εσώρουχο στην παραλία

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2019, 12:56

Δύο σχεδόν χρόνια μετά την ανακοίνωση του ΗΒΟ (το κανάλι παραγωγής της επιτυχημένης σειράς «The Young Pope» του σημαντικού σκηνοθέτη Πάολο Σορεντίνο) για τη δημιουργία μιας νέας σειράς, πάλι από τον ιταλό σκηνοθέτη, με τον τίτλο «The New Pope» κυκλοφόρησαν οι πρώτες σκανδαλιστικές φωτογραφίες.

Τζουντ Λο, με αέρα σταρ και αμαρτωλού Πάπα στην παραλία

Στον αινιγματικό νέο κύκλο, σύμφωνα με τον Σορεντίνο που συνυπογράφει και πάλι το σενάριο μαζί με τον Ουμπέρτο Κανταρέλο, δεν πρόκειται ακριβώς για συνέχεια του «Young Pope», αλλά για μία άλλη προσέγγιση σε αυτό τον μικρόκοσμο. Στον ρόλο του νέου Πάπα, ο Τζον Μάλκοβιτς.

Ο Τζον Μάλκοβιτς ξεπροβάλλει ως «New Pope» πίσω από τον «Young Pope» Τζουντ Λο (HBO)

Προς το παρόν, οι παπαρατσικές φωτογραφίες του Τζουντ Λο από ένα γύρισμα στην παραλία της Βενετίας που τον θέλει να αφήνει ελάχιστα στη φαντασία των πιστών φαν του κυκλοφορώντας με το λευκό του εσώρουχο ανάμεσα σε γυναίκες που φορούν μαγιό και παίζουν beach volley, έγιναν viral.

Η συνέχεια επί της οθόνης, με το ανατρεπτικό σίκουελ μίας σειράς που διαθέτει και την ιταλική φινέτσα του σκηνοθέτη της, και τις δυνατές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...