283
Η Μαντόνα θα πάει στη Eurovision | REUTERS/Lucas Jackson/File Photo

Η Μαντόνα θα πει δύο τραγούδια στη Eurovision του Τελ Αβίβ

Protagon Team Protagon Team 9 Απριλίου 2019, 15:09
Η Μαντόνα θα πάει στη Eurovision
|REUTERS/Lucas Jackson/File Photo

Η Μαντόνα θα πει δύο τραγούδια στη Eurovision του Τελ Αβίβ

Protagon Team Protagon Team 9 Απριλίου 2019, 15:09

Το μουσικό διάλειμμα των τελικών της Eurovision, το διάστημα δηλαδή που μεσολαβεί ανάμεσα στις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων χωρών και στην βαθμολογία τους, είναι συνήθως το πιο βαρετό. Εφέτος όμως, στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ, το διάλειμμα ίσως να είναι και το πιο ενδιαφέρον σημείο της βραδιάς της 18ης Μαΐου 2019. Και αυτό, γιατί πρόκειται να ερμηνεύσει δύο τραγούδια η σούπερ σταρ Μαντόνα, όπως αναφέρει το BBC. 

Υπολογίζεται ότι θα τη δουν περισσότερα από 180 εκατομμύρια άτομα, ενώ τα τοπικά μίντια είχαν δηλώσει πως θα είναι μία εμφάνιση που θα γράψει Ιστορία. Ωστόσο, μερίδα του ισραηλινού Τύπου έχει εκφράσει ανησυχίες για το πόσο προκλητικό θα είναι το σόου της 60χρονης σταρ.

Φημολογείται ότι θα τραγουδήσει ένα παλιότερο τραγούδι της, από τις μεγάλες της επιτυχίες και ένα καινούριο, από το νέο άλμπουμ που ετοιμάζει. Η τραγουδίστρια έχει προϊστορία με το Ισραήλ, καθώς από το Τελ Αβίβ είχε ξεκινήσει την άκρως επιτυχημένη περιοδεία της «MDNA tour» το 2012.

Υπό τις συγκεκριμένες πολιτικές εξελίξεις στην περιοχή πάντως, η εμφάνισή της στη Eurovision θεωρείται ήδη αμφιλεγόμενη, καθώς πολλά ηχηρά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως ο Ρότζερ Γουότερς των θρυλικών Pink Floyd, καλούσε τους συμμετέχοντες να μποϊκοτάρουν τον διαγωνισμό, σε ένδειξη σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα που έχουν καταπατηθεί.

Η εμφάνιση της Μαντόνα υπολογίζεται ότι θα κοστίσει περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια, έξοδα που θα καλύψει ο καναδός δισεκατομμυριούχος Σιλβάν Ανταμς, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει χρηματοδοτήσει και άλλα φιλόδοξα events και συναυλίες , σε μία προσπάθεια να πολεμήσει τις απειλές του μποϊκοτάζ στο Ισραήλ.

«Πιστεύω ότι η εμφάνισή της, συνοδευόμενη από δεκάδες ταλαντούχους χορευτές θα συμβάλει αποτελεσματικά στην επιτυχία της βραδιάς και θα ενδυναμώσει τη θετική εικόνα του Ισραήλ σε όλο τον κόσμο» δήλωσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...