216
| Τwitter

Ο Πούτιν τώρα και σνάιπερ με το καινούριο Καλάσνικοφ [εικόνες & βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 20 Σεπτεμβρίου 2018, 11:50

Ο Πούτιν τώρα και σνάιπερ με το καινούριο Καλάσνικοφ [εικόνες & βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 20 Σεπτεμβρίου 2018, 11:50

Τις… ικανότητές  του στη σκοποβολή επέδειξε για μία ακόμη φορά (την Τετάρτη)  ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, τεστάροντας το νέο τυφέκιο Καλάσνικοφ για ελεύθερους σκοπευτές.

Στα πλάνα που μετέδωσε η ρωσική τηλεόραση, ο Πούτιν παίρνει στα χέρια του το καινούριο Καλάσνικοφ, αφού έχει πρώτα φορέσει προστατευτικά γυαλιά και την ειδική κάσκα για την προστασία της ακοής του, και ακολούθως πυροβολεί στοχεύοντας μέσα από τη διόπτρα του όπλου.

Με επιτυχία πάνω από 50% στη σκοποβολή, ο ρώσος πρόεδρος παρουσίασε τεχνική, αλλά και δεινότητα επαγγελματία σνάιπερ.

«Ο στόχος ήταν τοποθετημένος σχεδόν στη μέγιστη απόσταση», διευκρίνισε στο σχετικό ρεπορτάζ του το τηλεοπτικό δίκτυο Russia 24, ενημερώνοντας το κοινό ότι ο πρόεδρος χρησιμοποίησε τεχνική επαγγελματία, κρατώντας την αναπνοή του -ενώ έριχνε με το όπλο- ανάμεσα σε δύο χτύπους της καρδιάς κάθε φορά, όπως ακριβώς εκπαιδεύονται οι ελεύθεροι σκοπευτές.

Ο Πούτιν «πυροβόλησε πέντε φορές και πέτυχε τον στόχο πάνω από τις μισές», σημείωσε με υπερηφάνεια το τηλεοπτικό δίκτυο.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, το Ζβεζντά («Αστέρι»), το νέο ημιαυτόματο τουφέκι SVC-380 είναι «ένα υπερσύγχρονο όπλο που προορίζεται ειδικά για τους ρώσους επίλεκτους σκοπευτές».

Και κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να ήταν πιο κατάλληλος για να δοκιμάσει τις δυνατότητες του, παρά από τον ίδιο τον πρόεδρο της Ρωσίας…