393
Ο Στ. Κασσελάκης στη συνέντευξή του στο Action24 | YouTube/Action24

Ο Κασσελάκης έθεσε τον πήχη για τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές: Πάνω από 20%

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2024, 08:12
Ο Στ. Κασσελάκης στη συνέντευξή του στο Action24
|YouTube/Action24

Ο Κασσελάκης έθεσε τον πήχη για τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές: Πάνω από 20%

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2024, 08:12

Ο Στέφανος Κασσελάκης έθεσε, επιτέλους, τον πήχη των ευρωεκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ: ποσοστό πάνω από 20%. Σε συνέντευξή του στο Action24 το βράδυ της Τετάρτης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές εμφανίστηκε και επανέλαβε ότι το βράδυ της 9ης Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη.

Είπε ακόμη: «Αν δούμε ένα ποσοστό πάνω από 20% θα είμαι πολύ ικανοποιημένος και είμαστε κοντά να το πετύχουμε. Αλλά μην ξεχνάτε ότι πριν από τρεις μήνες μας είχατε τελειωμένους. Αφήστε τον ελληνικό λαό να αποφασίσει».

Επανέλαβε ότι κάνει άνοιγμα σε όλο τον προοδευτικό κόσμο που μπορεί στις 9 Ιουνίου να σχηματίσει μία ισχυρή αντιπολίτευση. Ωστόσο διευκρίνισε ότι «δεν πρόκειται να κάνουμε συμφωνίες σε επίπεδο αρχηγών. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει το καταστατικό του Συνέδριο και θα ανοίξει τις πόρτες του. Η κομματική επετηρίδα δεν θα είναι παράγοντας, αντίθετα θα είναι η προσφορά και η αξιοκρατία».

Σε ερώτηση για τη δηκτική απάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη ότι δεν κοιμήθηκε το βράδυ όταν άκουσε ότι την επομένη των εκλογών ο κ. Κασσελάκης δεν θα τον πάρει τηλέφωνο απάντησε: «Η ειρωνική αντίδραση φανερώνει ανασφάλεια. Και δεν ταιριάζει σε μία μεγάλη παράταξη. Δεν είμαι παιδί του κομματικού σωλήνα δεν είμαι εδώ για να κάνω καριέρα στην πολιτική. Όλοι ασχολούνται και χλευάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη, τον μόνο που δεν έχει πάρει ένα ευρώ από φόρους και το μόνο κόμμα που δεν έχει τραπεζικό δανεισμό. Στις 9 Ιουνίου θα έχουμε νωπή εντολή για να προχωρήσουμε στην μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα αλλάξει τον τόπο».

Για τον κ. Ανδρουλάκη είπε ακόμη ότι «δεν υπάρχει προσωπική χημεία και ούτε βούληση για συμφωνία κορυφής». Για το αν έχει πολιτική χημεία με τον Πρωθυπουργό και αν αυτό επηρεάζει απάντησε ότι «σε θέματα ασφάλειας της χώρας η χημεία δεν είναι παράγοντας, αν είναι σε μία κατάσταση για να προστατεύσουμε ζωές Ελλήνων τότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να συνομιλήσει με τον Πρωθυπουργό».

Για το «πόθεν έσχες» του, το οποίο ακόμα αγνοείται, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι θα το καταθέσει πριν τις ευρωεκλογές, δηλαδή μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Και όπως συνηθίζει μετά άρχισε τα what about: «Εκείνοι είναι που χρωστούν 400 εκατομμύρια και δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς πληρώνουν τον κ. Γκρίνμπεργκ που ξέρω ότι είναι πολύ ακριβός. Μπορεί η ΝΔ να μας δείξει το πόθεν έσχες της, ο κ. Μητσοτάκης να μας δείξει το πόθεν του;».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...