158
O δράστης της αιματηρής επίθεσης τον Ιούλιο του 2020 στη ΔΟΥ Κοζάνης σε πλάνο από τις κάμερες ασφαλείας της Εφορίας | ΥοuΤube

Ο δολοφόνος με το τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης πήρε αναβολή για να δώσει Πανελλαδικές!

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2023, 13:50
O δράστης της αιματηρής επίθεσης τον Ιούλιο του 2020 στη ΔΟΥ Κοζάνης σε πλάνο από τις κάμερες ασφαλείας της Εφορίας
|ΥοuΤube

Ο δολοφόνος με το τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης πήρε αναβολή για να δώσει Πανελλαδικές!

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2023, 13:50

Την αναβολή της δίκης του 45χρονου Ν.Κ., ο οποίος τον Ιούλιο του 2020 είχε εισβάλει με τσεκούρι στην Εφορία Κοζάνης και είχε επιτεθεί στους υπαλλήλους, τραυματίζοντας θανάσιμα έναν εξ αυτών (στο τρομακτικό επεισόδιο είχαν τραυματιστεί άλλοι τρεις συνάδελφοι του θύματος), αποφάσισε το πρωί της Πέμπτης το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας.

Η αναβολή δόθηκε έπειτα από αίτημα που είχε υποβάλει  ο πρωτόδικα καταδικασθείς σε ισόβια κάθειρξη, κατηγορούμενος, επικαλούμενος  ανάμεσα σε άλλα –όπως και ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος– ότι δίνει Πανελλαδικές Εξετάσεις!

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ο αίτημα έγινε αποδεκτό από την εισαγγελέα, η οποία έκανε λόγο για την έννοια της ποινής που είναι, όπως είπε, ο σωφρονισμός και, συνεπώς, στο πλαίσιο αυτό και των Πανελληνίων, είναι λογικό να δοθεί η αναβολή, κάτι που δέχθηκε στη συνέχεια και το δικαστήριο.

Κατά την αποχώρηση του από τα δικαστήρια Κοζάνης ο κατηγορούμενος αποδοκιμάστηκε από εργαζόμενους της ΔΟΥ Κοζάνης και συγγενικά τους πρόσωπα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...