237
|

O Αντετοκούνμπο στο πλευρό της κυβέρνησης για τα μέτρα: «Τώρα παίζουμε όλοι άμυνα»

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2020, 18:05

O Αντετοκούνμπο στο πλευρό της κυβέρνησης για τα μέτρα: «Τώρα παίζουμε όλοι άμυνα»

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2020, 18:05

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο επιστράτευσε η κυβέρνηση για να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στο πλαίσιο της προσπάθειας ανάσχεσης του κορονοϊού, εν μέσω του φονικού δεύτερου κύματος της επιδημίας και εν όψει των γιορτών. O έλληνας σταρ του ΝΒΑ πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο 66 δευτερολέπτων, καλώντας τους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό με σύνθημα: «Τώρα παίζουμε άμυνα».

«Οι νίκες ξεκινάνε από την άμυνα. Ολοι οι προπονητές στον κόσμο αυτό θα σου πουν. Ενας παίκτης μπορεί να είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, να είναι ο MVP του πρωταθλήματος, αλλά μόνος σου δεν μπορείς να το κάνεις. Πρέπει να το κάνουμε μαζί» λέει ο Giannis για να προσθέσει: «Ενας, ένας να μην παίζει θα χάσουμε όλοι!»

«Εχω μάθει στη ζωή μου να κοιτώ τον αντίπαλο στα μάτια, αλλά για πρώτη φορά στη ζωή μου παίζω με έναν αντίπαλο που είναι αόρατος, δεν τον βλέπω, αλλά υπάρχει».

«Τώρα πρέπει να παίξουμε άμυνα», τονίζει, για να πει έπειτα σε πιο προσωπικό τόνο:

«Εντάξει και τι ξέρω εγώ, είμαι 25 χρονών, είμαι ένας μπασκετμπολίστας, αυτό που ξέρω όμως, αυτοί που αγαπάμε είναι το γήπεδό μας, η ζωή είναι το γήπεδό μας. Και στο γήπεδό μας κάνουμε ό,τι χρειάζεται και τον νικάμε. Και στο τέλος βγαίνουμε όλοι MVP».

Τη συμμετοχή του Αντετοκούνμπο στο βίντεο της ελληνικής κυβέρνησης χαιρέτισε με μήνυμά του στα social media ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Όλοι μαζί, “παίζουμε άμυνα” και κερδίζουμε ξανά την ελευθερία μας» ανέφερε μεταξύ άλλων, αναρτώντας και το βίντεο του Giannis.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...