193
(φωτ. αρχείου) | Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Νύχτα επεισοδίων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2019, 09:31
(φωτ. αρχείου)
|Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Νύχτα επεισοδίων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2019, 09:31

Πετροπόλεμος με την αστυνομία, μολότοφ και εκτεταμένες ζημιές είναι ο απολογισμός μίας βραδιάς επεισοδίων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Σοβαρότερη ήταν η κατάσταση γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη όπου άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χρήση χημικών.

Τα επεισόδια άρχισαν γύρω στις 3 τα ξημερώματα, όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε στη διμοιρία των ΜΑΤ έξω από το τουρκικό προξενείο. Την ίδια ώρα, στη Φιλοσοφική Σχολή γινόταν φοιτητικό πάρτι.

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές, ενώ ζημιές υπέστησαν αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή.

Στην Αθήνα

Το γνωστό σκηνικό των μολότοφ επαναλήφθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα γύρω από το Πολυτεχνείο, στην Αθήνα, όπου ομάδα κουκουλοφόρων εξαπέλυσε επίθεση με βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.

Οπως σχεδόν κάθε φορά, δεν έγιναν προσαγωγές, δεν υπήρξαν όμως και τραυματισμοί.

Σε ένα άλλο περιστατικό, πριν από τα μεσάνυχτα, άνδρας που φέρεται να ανήκει σε οργανωμένα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών στα Εξάρχεια πυροβόλησε αρκετές φορές εναντίον μελών αντιπάλου κυκλώματος, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί

Εξάλλου, στην Καισαριανή, άγνωστοι προκάλεσαν γύρω στις 4 τα ξημερώματα υλικές ζημιές σε δύο υποκαταστήματα τραπεζών. Οι δράστες έβαλαν φωτιά στα ΑΤΜ και έσπασαν τις τζαμαρίες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...