212
Τα κομφετί ήταν πολλά στο ΟΑΚΑ. Και οι «προσκεκλημένοι» κάπως περισσότεροι. Αλλά ήταν ένας άχαρος τελικός που έβγαλε δίκαιο νικητή τον ΠΑΟΚ | George Vitsaras / SOOC

Νταμπλ για τον ΠΑΟΚ: Κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδος

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2019, 23:59
Τα κομφετί ήταν πολλά στο ΟΑΚΑ. Και οι «προσκεκλημένοι» κάπως περισσότεροι. Αλλά ήταν ένας άχαρος τελικός που έβγαλε δίκαιο νικητή τον ΠΑΟΚ
| George Vitsaras / SOOC

Νταμπλ για τον ΠΑΟΚ: Κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδος

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2019, 23:59

Με γκολ του Τσούμπα Ακπομ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ (1-0) και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, φτάνοντας στο πρώτο νταμπλ της Ιστορίας του.

Η νίκη του Δικεφάλλου του Βορρά, μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επετεύχθη στο άδειο ΟΑΚΑ, όπου διεξήχθη ο τελικός.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας, σήκωσε στον ουρανό της Αθήνας το τρίτο διαδοχικό Κύπελλο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου και το τεχνικό επιτελείο, ξέσπασαν άπαντες σε ξέφρενους πανηγυρισμούς παρέα με το τρόπαιο, κλείνοντας με τον πλέον ιδανικό τρόπο μια χρονιά που θα θυμούνται για χρόνια.

Ως το πιο ιστορικό Κύπελλο του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε το φετινό ο Δημήτρης Πέλκας. Ο Ελληνας μέσοεπιθετικός που έβγαλε την ασίστ στον σκόρερ Ακπόμ, εξήγησε πως είναι το κορυφαίο του δικεφάλου, καθώς κατέκτησε παράλληλα το ντάμπλ.

Σε ένα δείγμα ποδοσφαιρικού πολιτισμού, ο Μανόλο Χιμένεθ, προπονητής της ΑΕΚ,  στάθηκε στη φάση που δεν καταλογίστηκε το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ μετά το χέρι του Κάνιας, σημειώνοντας στη συνέντευξη Τύπου πως η φάση ήταν καθαρή, όπως και το γκολ του ΠΑΟΚ.

«Ο ΠΑΟΚ έβαλε ένα κανονικό γκολ και το VAR έδειξε ότι το πέναλτι που υπήρξε δεν ήταν πέναλτι. Δεν έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο διαιτητής αλλά πρέπει να τα αναλύουμε σωστά», είπε ο Ισπανός.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...