216
Πολλές από τις κάμερες στα δωμάτια των ξενοδοχείων κρύβονταν στα... σεσουάρ | REUTERS

Νότια Κορέα: Κρυφές κάμερες σε ξενοδοχεία βιντεοσκοπούσαν ζευγάρια την ώρα του σεξ

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2019, 13:48
Πολλές από τις κάμερες στα δωμάτια των ξενοδοχείων κρύβονταν στα... σεσουάρ
|REUTERS

Νότια Κορέα: Κρυφές κάμερες σε ξενοδοχεία βιντεοσκοπούσαν ζευγάρια την ώρα του σεξ

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2019, 13:48

Περισσότερα από 800 ζευγάρια βιντεοσκοπήθηκαν εν αγνοία τους σε ξενοδοχεία της Νότιας Κορέας την ώρα που έκαναν σεξ και οι εικόνες που βιντεοσκοπούνταν αναμεταδίδονταν απευθείας στο Ιντερνετ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερις άνδρες είναι ύποπτοι ότι εγκατέστησαν τις μικροσκοπικές κάμερες, με φακό διαμέτρου ενός χιλιοστού, σε 42 δωμάτια συνολικά 30 ξενοδοχείων σε 10 πόλεις. Αυτοί είχαν κρύψει τις κάμερες σε σεσουάρ, πρίζες στους τοίχους και στις τηλεοράσεις.

Οι εικόνες από τα ζευγάρια μεταδίδονταν απευθείας όλο το 24ωρο από μία ιστοσελίδα με 4.000 συνδρομητές από κεντρικό υπολογιστή, που βρισκόταν στο εξωτερικό.

Ορισμένοι συνδρομητές κατέβαλλαν μηνιαίως συμπληρωματικό ποσό 50.000 γουόν (περίπου 40 ευρώ) για να έχουν πρόσβαση σε «αποκλειστικό» περιεχόμενο, δηλαδή σε επιλεγμένα αποσπάσματα από τις απαγορευμένες βιντεοσκοπήσεις.

Κάποιες κάμερες κρύβονταν σε πρίζες στους τοίχους των δωματίων

Περισσότερα από 800 ζευγάρια παρουσιάζονται στις εικόνες αυτές που βιντεοσκοπούνταν για τρεις μήνες, η πλειονότητα των οποίων την ώρα που έκανε σεξ, διευκρίνισε η αστυνομία.

Η συμμορία είχε συγκεντρώσει επτά εκατομμύρια γουόν (περίπου 5.445 ευρώ). Οι δύο ύποπτοι έχουν συλληφθεί, ενώ οι άλλοι δύο καταζητούνται.

Το 2017, περισσότεροι από 5.400 άνθρωποι που ήταν ύποπτοι για τη χρήση κρυφών καμερών συνελήφθησαν στη Νότια Κορέα, αλλά ελάχιστοι καταδικάστηκαν σε φυλάκιση.

Χιλιάδες γυναίκες διαδήλωσαν πέρυσι πολλές φορές κατά της μάστιγας με τις κρυφές κάμερες στο πλαίσιο του παγκόσμιου κινήματος #MeToo.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...