163
Ο πρωταγωνίστρια Μπρι Λάρσον στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας, στις 4 Μαρτίου στο Λος Αντζελες | Reuters

(Γυναίκα) υπερήρωας σπάει (κινηματογραφικά) ρεκόρ

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2019, 22:38
Ο πρωταγωνίστρια Μπρι Λάρσον στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας, στις 4 Μαρτίου στο Λος Αντζελες
|Reuters

(Γυναίκα) υπερήρωας σπάει (κινηματογραφικά) ρεκόρ

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2019, 22:38

Η ταινία «Captain Marvel» με την Μπρι Λάρσον συνεχίζει να κυριαρχεί στο παγκόσμιο box office, σπάζοντας κάθε ρεκόρ εισπράξεων.

Μετά από δύο εβδομάδες προβολών η ταινία με την πρώτη γυναίκα υπερήρωα του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel έχει ήδη φτάσει σε εισπράξεις στα 69,3 εκατομμύρια δολάρια, στις αίθουσες της Βόρειας Αμερικής, και στα 120 εκατομμύρια δολάρια διεθνώς, φέρνοντας τα συνολικά ακαθάριστα κέρδη του στα 760 εκατομμύρια δολάρια!

Κάπως έτσι, η ιστορία της Κάρολ Ντάνβερς ή Κάπτεν Μάρβελ ξεπέρασε τις συνολικές εισπράξεις του «Captain America: The Winter Soldier», οι οποίες βρίσκονται λίγο πάνω από τα 714 εκατομμύρια δολ., ενώ αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, η ταινία σύντομα θα σπάσει και το ρεκόρ της «Wonder Woman», τα συνολικά έσοδα της οποίας είχαν ανέλθει στα 821 εκατ. δολάρια.

Όλα δείχνουν να πηγαίνουν κατ’ ευχήν για την 29χρονη Λάρσον, η οποία είναι και φανατική υπέρμαχος του κινήματος «Time’s Up», το οποίο  διατρανώνει την «αντίσταση» των γυναικών απέναντι στην – σεξουαλική ή άλλη – εκμετάλλευση από τους ισχυρούς άντρες της αμερικανικής σοουμπίζ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...