198
Ο Νίκος Παπανδρέου στην τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΣΚΑΪ όπου μίλησε για την πορεία του ΚΙΝΑΛ. Ή μήπως του ΠΑΣΟΚ; | SKAI/WebTV

Νίκος Παπανδρέου: Προτείνω να επιστρέψει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2019, 12:59
Ο Νίκος Παπανδρέου στην τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΣΚΑΪ όπου μίλησε για την πορεία του ΚΙΝΑΛ. Ή μήπως του ΠΑΣΟΚ;
|SKAI/WebTV

Νίκος Παπανδρέου: Προτείνω να επιστρέψει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2019, 12:59

Επιστροφή στις ρίζες προτείνει για το Κίνημα Αλλαγής ο Νίκος Παπανδρέου, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής και γιος του αείμνηστου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Πέμπτης, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι εν όψει του έκτακτου συνεδρίου του ΚΙΝΑΛ στο τέλος του Μαρτίου προτείνει να επιστρέψει ως έμβλημα της παράταξης ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ.

Κληθείς να σχολιάσει αρχικά μια πρόσφατη εμφάνιση του ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Στέφανου Τζουμάκα στην ΕΡΤ (λεπτομέρειες εδώ) όπου εμφανίστηκε υπέρ του πολυσυζητημένου «προοδευτικού μετώπου» που θέλει να διαμορφώσει ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Παπανδρέου σχολίασε με ειρωνεία: «ωραία μεταγραφή ο Τζουμάκας». Και πρόσθεσε ότι «η εξουσία τραβάει κόσμο».

Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν υπάρχει θέμα συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτό δεν λειτουργεί, είναι προεκλογικό τέχνασμα μπας και ανεβάσουν τα ποσοστά τους» σχολίασε.

Είπε δε ο κ. Παπανδρέου ότι το τι θα κάνει το ΚΙΝΑΛ μετά τις εκλογές θα κριθεί από τους ψηφοφόρους.

«Ο κόσμος πώς θα αποφασίσει. Φανταστείτε το ΠΑΣΟΚ 13% και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 18%, θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό; Βεβαίως θα αλλάξει!»

Η αναφορά του στο ΠΑΣΟΚ δεν πέρασε απαρατήρητη και όταν ρωτήθηκε για το έμβλημα του ΚΙΝΑΛ, είπε: «θα προτείνω να επιστρέψει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...