304
|

Νίκαια: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 28χρονου που επιτέθηκε σε 20χρονη

Protagon Team Protagon Team 10 Νοεμβρίου 2022, 17:51

Νίκαια: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 28χρονου που επιτέθηκε σε 20χρονη

Protagon Team Protagon Team 10 Νοεμβρίου 2022, 17:51

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες, καθώς και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 28χρονου, που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και βαριά σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον Σουλολάρι Κλέντι του Ρακίπ και της Αλκέτα, γεννηθέντα την 26-1-1994 στην Αλβανία.

Ο 28χρονος κατηγορείται ότι στις 6/11 ακολούθησε μια γυναίκα την ώρα που μετέβαινε στο σπίτι της και την ακινητοποίησε με σκοπό να τη βιάσει. Η παθούσα προσπάθησε να τον αποτρέψει καλώντας σε βοήθεια και τότε ο 28χρονος της επιτέθηκε με γροθιές στο κεφάλι, τραυματίζοντάς την. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 28χρονος δεν κατάφερε, λόγω εξωτερικού παράγοντα, να ολοκληρώσει την εγκληματική του πράξη και τράπηκε σε φυγή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψή του:

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της 6-11-2022 στη Νίκαια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) 28χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού και σωματικές βλάβες.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 6-11-2022 ο 28χρονος ακολούθησε ημεδαπή την ώρα που μετέβαινε στην οικία της και την ακινητοποίησε με σκοπό να τη βιάσει. Η παθούσα προσπάθησε να τον αποτρέψει καλώντας σε βοήθεια και τότε ο 28χρονος της επιτέθηκε με γροθιές στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τη. Λόγω εξωτερικού παράγοντα δεν αποπεράτωσε την εγκληματική του πράξη και τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια, ανωτέρω αστυνομικοί, έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις, κατάφεραν να εντοπίσουν ύποπτο, ο οποίος οδηγήθηκε στο Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη και εξακριβώθηκε ως δράστης των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη.

Επίσης, διερευνάται, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά σε συνεργασία με το Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, η συμμετοχή του και σε τυχόν άλλες περιπτώσεις αντίστοιχων αδικημάτων σε βάρος γυναικών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...