214
|

ΝΔ: Πρακτικές μαφίας από τον Παππά, ο Τσίπρας πρέπει να δώσει εξηγήσεις

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουλίου 2020, 19:50

ΝΔ: Πρακτικές μαφίας από τον Παππά, ο Τσίπρας πρέπει να δώσει εξηγήσεις

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουλίου 2020, 19:50

Για πρακτικές μαφίας κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της σχετικά με τις νέες αποκαλύψεις (εδώ) που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον Νίκο Παππά, καλώντας εκ νέου τον Αλέξη Τσίπρα να δώσει απαντήσεις.

«Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις από το  “Πρώτο Θέμα”, που προκύπτουν από τις καταθέσεις στις αίθουσες των δικαστηρίων του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, ξεπερνούν τη λειτουργία παρακράτους από τον ΣΥΡΙΖΑ και παραπέμπουν σε πρακτικές μαφίας. Ξέραμε για τα βοσκοτόπια. Τώρα έρχονται στο φως και ιστορίες με εικονικές συμβάσεις, πολιτικές εντολές και εκατομμύρια που αλλάζουν χέρια. Πρωταγωνιστής ξανά, όπως και στους διαλόγους με τον επιχειρηματία Σ. Μιωνή, ο πιο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Παππάς», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Πειραιώς που συνεχίζει:

«Αυτή τη φορά το “μαγαζί” έχει άλλο όνομα και γίνεται White House.  Αλλά ο τρόπος που λειτουργεί είναι το ίδιο σκοτεινός και ο στόχος ο ίδιος. Η δημιουργία ενός παραθεσμικού μηχανισμού, στη Δικαιοσύνη, στο κράτος, στα ΜΜΕ που θα υπηρετεί το “μαγαζί’».

«Υστερα και από τις σημερινές αποκαλύψεις οφείλει να δώσει εξηγήσεις ο ίδιος ο κ. Τσίπρας. Δρούσε αυτόνομα ο πιο στενός συνεργάτης του; Δρούσε σε πλήρη συνεννόηση μαζί του, όπως όλοι αντιλαμβάνονται, κι αναλαμβάνει εκείνος την ευθύνη; Ας σταματήσει να κρύβεται πίσω από λέξεις χωρίς νόημα. Απαιτούνται καθαρές απαντήσεις», καταλήγει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.