173
. | IntimeNews

ΝΔ: Ασύλληπτη η δήλωση Πολάκη για τους 39 νεκρούς από γρίπη

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2019, 20:17
.
|IntimeNews

ΝΔ: Ασύλληπτη η δήλωση Πολάκη για τους 39 νεκρούς από γρίπη

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2019, 20:17

Η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ότι η γρίπη που έχει οδηγήσει στον θάνατο 39 συμπολίτες μας «δεν είναι και καμιά καταστροφή», προκάλεσε την οργή της αντιπολίτευσης.

«Ο κ. Πολάκης είναι ο καθρέφτης του κ. Τσίπρα. Η ασύλληπτη δήλωσή του απηχεί πλήρως την αναισθησία αυτής της κυβέρνησης ακόμη και για την απώλεια ανθρώπινων ζωών. Η μόνη καταστροφή γι αυτούς είναι η απώλεια της καρέκλας» αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Ποτάμι: Ο κ. Πολάκης προκαλεί ξανά με τη συμπεριφορά του

Τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη σχετικά με την έξαρση της γρίπης επέκρινε με ανακοίνωσή του και το Ποτάμι. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Κανένας θάνατος δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνεται πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης και εκμετάλλευσης. Ωστόσο, ο κ. Πολάκης προκαλεί ξανά με τη συμπεριφορά του. “Δεν έγινε και καμιά καταστροφή” είπε για τους 39 επιβεβαιωμένους νεκρούς της γρίπης. Μια φράση που προσβάλλει τους ανθρώπους που πέθαναν, αλλά και τους συγγενείς και τους φίλους τους, που προφανώς βιώνουν την απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων ως καταστροφή.

Ο θάνατος, όπως και η ζωή, απαιτούν αξιοπρέπεια».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...