177
Σύμφωνα με τον Γιάννη Μπουτάρη, το κόστος της αποτέφρωσης θα είναι είτε πολύ χαμηλό, είτε ακόμα και δωρεάν τουλάχιστον στην αρχή της λειτουργίας του αποτεφρωτηρίου | INTIMEnews

Mπουτάρης: Μέσα στο α’ εξάμηνο του 2019 οι πρώτες αποτεφρώσεις νεκρών

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2018, 17:14
Σύμφωνα με τον Γιάννη Μπουτάρη, το κόστος της αποτέφρωσης θα είναι είτε πολύ χαμηλό, είτε ακόμα και δωρεάν τουλάχιστον στην αρχή της λειτουργίας του αποτεφρωτηρίου
|INTIMEnews

Mπουτάρης: Μέσα στο α’ εξάμηνο του 2019 οι πρώτες αποτεφρώσεις νεκρών

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2018, 17:14

Αισιόδοξος για την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών που απαιτούνται για την κατασκευή αποτεφρωτηρίου στη Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκε ο Γιάννης Μπουτάρης, εκτιμώντας ότι οι πρώτες αποτεφρώσεις νεκρών μπορούν να αρχίσουν ακόμα και μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019.

Σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια επιθεώρησης των έργων στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου, ο κ. Μουτάρης εξέφρασε την ελπίδα ότι οι εργασίες κατασκευής του αποτεφρωτηρίου θα αρχίσουν στα τέλη του τρέχοντος έτους, ενώ για το κόστος της αποτέφρωσης, είπε ότι θα προτείνει να είναι είτε πολύ χαμηλό, είτε ακόμα και δωρεάν, τουλάχιστον στην αρχή της λειτουργίας του αποτεφρωτηρίου.

«Το αποτεφρωτήριο είναι ένα κομμάτι του κοιμητηρίου. Η διαδικασία έχει προχωρήσει αρκετά. Απομένει τώρα να γίνει το γενικό ρυμοτομικό, το οποίο εκτιμούμε ότι έως το τέλος του καλοκαιριού θα έχει περάσει όλες τις διαδικασίες που είναι άπειρες. Ελπίζω ότι εάν ολοκληρωθούν μέχρι τότε οι διαδικασίες θα βγει και το ΦΕΚ, το τελικό χαρτί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Παράλληλα, γίνεται και η μελέτη για το κτηριακό και τις εγκαταστάσεις και ελπίζω ότι μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019 θα έχουμε τις πρώτες αποτεφρώσεις», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...