260
Εικόνα από το βίντεο κατά του κορονοϊού | YouTube

«Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό»: Η καμπάνια Μητσοτάκη απευθύνεται στους νέους

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2020, 15:10
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 16/08/2020, 21:25
Εικόνα από το βίντεο κατά του κορονοϊού
|YouTube

«Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό»: Η καμπάνια Μητσοτάκη απευθύνεται στους νέους

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2020, 15:10
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 16/08/2020, 21:25

Νέο βίντεο στο πλαίσιο της καμπάνιας για τον κορονοϊό ανήρτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον λογαριασμό του στα σόσιαλ μίντια, το μεσημέρι της Κυριακής.

Οπως είχε προαναγγείλει στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη για τον κορονοϊό, το βίντεο, με τίτλο, «Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό», απευθύνεται στους νέους που επιστρέφουν στις πόλεις από τις διακοπές τους και προσπαθεί να προλάβει τον κίνδυνο μετάδοσης του κορονοϊού τόσο στις οικογένειές τους όσο και στην υπόλοιπη κοινότητα, σε περίπτωση που είναι ασυμπτωματικοί φορείς οι ίδιοι. Ζητά από τους νέους να φορούν μάσκα παντού, να κρατούν τις αποστάσεις από όλους και να μείνουν μακριά από ευπαθείς ομάδες, όπως οι γονείς τους.

Προτρέπει τους νέους να είναι υπεύθυνοι και να μην είναι αυτοί που, άθελά τους, θα προκαλέσουν νέες εισαγωγές σε νοσοκομεία και στις ΜΕΘ.

Η ανάρτηση του Πρωθυπουργού συνοδεύεται με το εξής κείμενο:

«Μπορεί φέτος να αψήφησες τα μέτρα προστασίας και να ξέχασες τον κορονοϊό. Κάνε όμως έστω και τώρα τη διαφορά: Μη γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα. Μετά την επιστροφή, προσέχουμε διπλά, και σταματάμε εδώ τη διασπορά: μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό. Μένουμε ασφαλείς».

Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό

Μπορεί φέτος να αψήφησες τα μέτρα προστασίας και να ξέχασες τον κορωνοϊό. Κάνε όμως έστω και τώρα τη διαφορά: Μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα. Μετά την επιστροφή, προσέχουμε διπλά, και σταματάμε εδώ τη διασπορά: μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό. #Μένουμε_ασφαλείς

Geplaatst door Kyriakos Mitsotakis op Zondag 16 augustus 2020

 

Το μήνυμα του κ. Μητσοτάκη σχολιάστηκε αρνητικά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Με το διαφημιστικό μήνυμά του με τίτλο “Μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα”, ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει ότι το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού είναι η ενοχοποίηση της κοινωνίας», σχολίασε σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης. «Οταν μια κυβέρνηση επικαλείται συνεχώς την ατομική ευθύνη για να αποσιωπήσει τις δικές της ευθύνες, έχει χάσει το φιλότιμο της», συμπλήρωσε ο κ. Χαρίτσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...