286
Ο Μικ Τζάγκερ επί σκηνής σε συναυλία το 2018. Τώρα επιστρέφει για μια νέα τουρνέ στα 75 του! | EPA/WALTER BIERI

Μικ Τζάγκερ: η ροκ ψυχή νίκησε το… μπαρόκ σώμα

Protagon Team Protagon Team 18 Μαΐου 2019, 23:30
Ο Μικ Τζάγκερ επί σκηνής σε συναυλία το 2018. Τώρα επιστρέφει για μια νέα τουρνέ στα 75 του!
|EPA/WALTER BIERI

Μικ Τζάγκερ: η ροκ ψυχή νίκησε το… μπαρόκ σώμα

Protagon Team Protagon Team 18 Μαΐου 2019, 23:30

Είναι καλογυμνασμένος, αδύνατος και φρέσκος χαζομπαμπάς: αυτή είναι η διάγνωση του γιατρού του Μικ Τζάγκερ, σε μία προσπάθειά του να εξηγήσει πώς είναι δυνατόν ένας 75χρονος που έχει υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση αλλαγής βαλβίδας στην καρδιά να επιστρέφει δριμύτερος έναν μόλις μήνα μετά το χειρουργείο.

Το viral video με τον ίδιο να χορεύει ξέφρενα στο γυμναστήριο, προαναγγέλλοντας την επιστροφή του στις περιοδείες των Rolling Stones είναι η πιο γλαφυρή απόδειξη ότι ο αειθαλής ροκ σταρ ίσως να είναι φτιαγμένος από διαφορετικό, πιο ανθεκτικό υλικό – όπως αναφέρει δημοσίευμα της Repubblica.

Μπορεί λοιπόν μία ροκ ψυχή να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά τα προβλήματα της καρδιάς;

Δεν είναι τυχαίο ότι πριν από δύο χρόνια, στα 73 του, έγινε πατέρας για όγδοη φορά, αποκτώντας τον καρπό του έρωτά του με την κατά πολύ νεότερή του αμερικανίδα χορεύτρια του κλασικού μπαλέτου, Μέλανι Χάμρικ.

Ερωτευμένος λοιπόν με μία 32χρονη χορεύτρια, ο αεικίνητος Τζάγκερ, σε κάθε του συναυλία χορεύει σχεδόν ασταμάτητα επί δύο ολόκληρες ώρες.

Αυτό προϋποθέτει πολύ καλή φυσική κατάσταση, ειδικά για έναν άνδρα στην ηλικία του – αυτό παρατηρούν ιταλοί καρδιολόγοι στους οποίους απευθύνθηκε η εφημερίδα προκειμένου να εξηγήσει το «φαινόμενο Μικ». Επίσης, τονίζουν το πόσο πλήρης και ευτυχισμένος πρέπει να αισθάνεται στην προσωπική ζωή του.

Το αμίμητο σκηνικό στιλ του Μικ Τζάγκερ (EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA)

«Σίγουρα κάπνιζε πολύ και είναι κοινό μυστικό ότι έκανε και άλλου είδους καταχρήσεις όταν βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του, αλλά τα έχει σταματήσει όλα αυτά εδώ και καιρό» συνεχίζει το δημοσίευμα.

Και κάπως έτσι, με τις νέες ημερομηνίες της περιοδείας που είχε αρχικά αναβληθεί να έχουν ήδη ανακοινωθεί, ο Τζάγκερ επιστρέφει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: να τραγουδά και να χορεύει ξεσηκώνοντας τα πλήθη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...