402
Ο Μικ Τζάγκερ χορεύει όπως τον παλιό καλό καιρό, μετά την επέμβαση στην καρδιά του | YouTube

Μoves like Jagger… O Μικ χορεύει ξέφρενα μετά την επέμβαση στην καρδιά [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2019, 12:51
Ο Μικ Τζάγκερ χορεύει όπως τον παλιό καλό καιρό, μετά την επέμβαση στην καρδιά του
|YouTube

Μoves like Jagger… O Μικ χορεύει ξέφρενα μετά την επέμβαση στην καρδιά [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2019, 12:51

Ηθικόν ακμαιότατον! Και κορμί ακμαιότατο!

Ο 75χρονος πια Μικ Τζάγκερ, φορώντας ένα λευκό T-Shirt, μαύρη αθλητική φόρμα και αθλητικά παπούτσια, βρίσκεται στο παρκέ μίας αίθουσας χορού και προβάρει στον καθρέφτη μερικές από τις πιο διάσημες χορευτικές του κινήσεις, κάνοντας παράλληλα και διάφορα νεύματα, σαν να απευθύνεται στο κοινό που τον αποθεώνει.

Ολα αυτά συμβαίνουν στο βίντεο που ανέβασε, στέλνοντας το μήνυμα ότι αναρρώνει με αξιοθαύμαστη ταχύτητα από την επέμβαση στην καρδιά στις αρχές του περασμένου Απριλίου (εδώ) και ότι πιθανότατα, σύντομα θα είναι πάλι σε θέση να ταξιδέψει περιοδεύοντας ως η φωνή των θρυλικών Rolling Stones.

Στο βίντεο παρεμβάλλονται στιγμές από παλιότερες συναυλίες με τον εμβληματικό Μικ να οργώνει τη σκηνή χορεύοντας με το αμίμητο στιλ του.

Πριν από λίγο καιρό, είχε ανεβάσει στο Twitter μία φωτογραφία με τον ίδιο να ποζάρει μπροστά από ανθισμένα λουλούδια, κάνοντας μία χαλαρή βόλτα στο πάρκο.

Τώρα λοιπόν, δηλώνει μέσα από το συγκεκριμένο απολαυστικό βίντεο ότι είναι σε θέση όχι μόνο για χαλαρούς περιπάτους, αλλά και για απαιτητικές χορευτικές φιγούρες και για εκρηκτική σκηνική παρουσία. Οι πιστοί φαν τού εύχονται γρήγορη ανάρρωση, θαυμάζοντας αυτόν τον 75χρονο ροκ σταρ με ενέργεια εφήβου.

Οπως αποδείχτηκε λοιπόν, αυτό το ανεβαστικό βίντεο ήταν ο προάγγελος της καλής κατάστασης της υγείας του Τζάγκερ και της ανακοίνωσής του μέσω Twitter ότι έχουν οριστεί οι νέες ημερομηνίες της περιοδείας.

Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter λοιπόν, ο τρομερός Μικ ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 τη μεγάλη επιστροφή, δίνοντας τις νέες ημερομηνίες των συναυλιών στη δημοσιότητα. Ετσι, η περιοδεία «No Filter» θα ξεκινήσει στις 21 Ιουνίου 2019 από το Σικάγο και θα διαρκέσει ως τις 31 Αυγούστου, με το δημοφιλέστατο συγκρότημα να δηλώνει πανέτοιμο για δεκαεπτά συναυλίες σε ΗΠΑ και Καναδά.

Οι συναυλίες ήταν προγραμματισμένες για τον Απρίλιο, ωστόσο ακυρώθηκαν λόγω χειρουργικής επέμβασης στην οποία έπρεπε να υποβληθεί ο Μικ Τζάγκερ. «Λυπάμαι πολύ για τους φαν που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για ΗΠΑ και Καναδά. Δεν μου αρέσει που σας απογοητεύω έτσι. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για την ακύρωση της περιοδείας μας, αλλά θα το παλέψω σκληρά για να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη σκηνή. Για ακόμη μία φορά, μία μεγάλη συγγνώμη σε όλους», ήταν το μήνυμα του 75χρονου Τζάγκερ στο Twitter προτού υποβληθεί σε επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας στην καρδιά.

Στο νέο μήνυμά του, ο Μικ Τζάγκερ ήταν πιο λακωνικός. «Ανυπομονώ να σας δω εκεί», έγραψε ανεβάζοντας το πρόγραμμα της περιοδείας. Ετσι λοιπόν εξηγείται και ο ξέφρενος, πανηγυρικός χορός του στο βίντεο που έχει ήδη γίνει viral.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...