234
Μαρέβα και Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Ρίτα Γουίλσον και τον Τομ Χανκς | Instagram/kyriakos_

Με το ελληνικό τους διαβατήριο -και πλάι σε Κυριάκο και Μαρέβα- ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2020, 09:48
Μαρέβα και Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Ρίτα Γουίλσον και τον Τομ Χανκς
|Instagram/kyriakos_

Με το ελληνικό τους διαβατήριο -και πλάι σε Κυριάκο και Μαρέβα- ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2020, 09:48

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον δεν χρειάζονται συστάσεις. Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της βιομηχανίας του θεάματος και από τους πιο σταθερούς υμνητές της Ελλάδας παγκοσμίως —η Γουίλσον εξάλλου, είναι ελληνικής καταγωγής, συμμετέχει στις γιορτές της ελληνικής κοινότητας στις ΗΠΑ και συχνά τραβάει μαζί της τον Χανκς.

Όχι ότι ο δύο φορές τιμηθείς με Όσκαρ ηθοποιός έχει πρόβλημα. Λάτρης της Ελλάδας —το ζευγάρι διατηρεί εξοχικό στην Αντίπαρο, την οποία επισκέφτεται κάθε χρόνο— προ μηνών, κατά τη συνέντευξη Τύπου για τις Χρυσές Σφαίρες, δεν είχε διστάσει να χαρακτηρίσει τη χώρα μας «το ωραιότερο μέρος του κόσμου» (εδώ) ενώ είχε δεχθεί να συμμετάσχει και στην καμπάνια για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 (εδώ).

Μέσα σε όλα αυτά, η ανακήρυξή τους τον περασμένο Δεκέμβριο σε επίτιμους έλληνες πολίτες δεν είχε περάσει απαρατήρητη (εδώ). Και μετά από κάποιους μήνες —κατά τους οποίους μεσολάβησε και η περιπέτεια του ζευγαριού με τον κορονοϊό (εδώ)—, ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι επιτέλους Έλληνες.

Το γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία με τον ίδιο και τη σύζυγό του Μαρέβα, να ποζάρουν με τον Τομ και τη Ρίτα που κρατούν τα ελληνικά τους διαβατήρια.

View this post on Instagram

@ritawilson @tomhanks are now proud Greek citizens! ???

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on

Πέραν της είδησης, από τη φωτογραφία θα πρέπει να συμπεράνουμε και ότι ο Πρωθυπουργός το Σαββατοκύριακο πήγε διακοπές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...