663
Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον με μάσκες, στην Πάρο |

Με μάσκες έφτασαν στην Αντίπαρο ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2020, 09:02
Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον με μάσκες, στην Πάρο
|

Με μάσκες έφτασαν στην Αντίπαρο ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2020, 09:02

Τέσσερις μήνες μετά την μεγάλη τους περιπέτεια με τον κορονοϊό, από την οποία βγήκαν νικητές, ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον έφτασαν στην Ελλάδα για να περάσουν τις διακοπές τους, όπως κάθε χρόνο, στο σπίτι τους στην Αντίπαρο.

Φορώντας μάσκες το διάσημο ζευγάρι έφτασε με ιδιωτικό τζετ στην Πάρο την Κυριακή για να μεταβεί στη συνέχεια στην Αντίπαρο, όπου διατηρεί βίλα εδώ και πολλά χρόνια.

Λίγες ημέρες αφού ο Τομ Χανκς κατέκρινε δημόσια όσους αρνούνται να φορέσουν μάσκες στις ΗΠΑ και συμβάλουν έτσι, στα θλιβερά ρεκόρ του κορονοϊού στη χώρα, ο δημοφιλέστατος και στην Ελλάδα ηθοποιός, εμφανίστηκε με μαντήλι που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου και τον λαιμό, ενώ δίπλα του, η ελληνοαμερικανίδα σύζυγός του, φορούσε και αυτή μάσκα.

Οι δυο τους είχαν διαγνωστεί με κορονοϊό στις 12 Μαρτίου και ενώ βρίσκονταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα ταινίας του Μπαζ Λούρμαν. Ηταν από τις πρώτες διασημότητες του πλανήτη, που κόλλησαν τον κορονοϊό.

Το ζευγάρι στην Πάρο με μάσκες

Οπως περιέγραψε πριν λίγες ημέρες ο Χανκς, έγιναν οι δυο τους «τα διάσημα καναρίνια στο ανθρακωρυχείο της Covid-19. Η ταλαιπωρία που μας προκάλεσε είχε σχεδόν περάσει έπειτα από δύο εβδομάδες αλλά είχαμε πολύ διαφορετικά συμπτώματα και αυτό είναι περίεργο. Η γυναίκα μου απώλεσε την αίσθηση της γεύσης και την αίσθηση της όσφρησης, είχε έντονη τάση για εμετό και πολύ υψηλότερο πυρετό σε σχέση με μένα. Εγώ βίωσα αφόρητους σωματικούς πόνους, αισθανόμουν διαρκώς κουρασμένος και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ σε τίποτα για περισσότερο από 12 λεπτά».

Την περασμένη Πέμπτη, ο Χανκς γιόρτασε τα 64α γενέθλιά του και η Γουίλσον του αφιέρωσε μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Happy Birthday, @tomhanks We love you so much. You are our anchor. Every day with you is a blessing. “Give me your answer, fill in a form Mine for evermore Will you still need me, will you still feed me When I’m sixty-four” YES!

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...