212
Ο Τομ Χανκς νόσησε από κορονοϊό τον περασμένο Μάρτιο | EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Εξαλλος ο Τομ Χανκς με τους «άπιστους» του κορονοϊού: «Δεν ντρέπεστε που δεν φοράτε μάσκα;»

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2020, 11:18
Ο Τομ Χανκς νόσησε από κορονοϊό τον περασμένο Μάρτιο
|EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Εξαλλος ο Τομ Χανκς με τους «άπιστους» του κορονοϊού: «Δεν ντρέπεστε που δεν φοράτε μάσκα;»

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2020, 11:18

Το μήνυμα του Τομ Χανκς για τους συμπατριώτες του, αλλά στην πραγματικότητα σε όλο τον κόσμο, είναι απλό. Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι για τον κορονοϊό, ο καθένας ας κάνει αυτό που πρέπει. Και αυτό που πρέπει είναι ακόμη πιο απλό: φορέστε μάσκα.

«Υπάρχουν τρία πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να προχωρήσουμε», είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την επόμενη ταινία του. Ποια είναι; «Φορέστε μάσκα, πλύνετε τα χέρια και κρατάτε αποστάσεις».

«Αυτά είναι τόσο απλά και εύκολα, αν δεν μπορείτε να καταφέρετε με αυτά τα τρία πολύ βασικά πράγματα, ε τότε ντροπή σας. Μη ντρέπεστε, κάντε το καθήκον σας, κοινή λογική είναι», είπε, όπως αναφέρει το People.

Ο Τομ Χανκς και η ελληνοαμερικανίδα σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον βρέθηκαν και οι δύο θετικοί στον κορονοϊό τον περασμένο Μάρτιο κατά τη διάρκεια γυρισμάτων του Χανκς στην Αυστραλία. Ανέρωσαν και ο Χανκς επικεντρώθηκε έκτοτε στην προσπάθεια να βρεθεί εμβόλιο για τη νόσο, κάτι που δεν αναμένεται παρά το 2021.

«Ημασταν σαν τα καναρίνια στο ορυχείο», είπε για την εμπειρία που είχε με τη σύζυγό του και την Covid-19.

Διευκρίνισε ότι είχαν 10 ημέρες πολύ άβολα συμπτώματα, όχι πάντως απειλητικά για τη ζωή τους. Και οι δύο τους παρέμειναν σε απομόνωση για να να αποφύγουν την πιθανότητα να χρειαστούν επείγουσα ιατρική βοήθεια. «Υποθέτω ότι είμαστε παραδείγματα ανάνηψης», είπε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...