356
Η Αμπερ Χερντ και ο Τζόνι Ντεπ | EPA/ETTORE FERRARI

«Με έβαλαν στη μαύρη λίστα»: Η Αμπερ Χερντ μιλά για τη βία που υπέστη από τον Τζόνι Ντεπ

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2018, 14:17
Η Αμπερ Χερντ και ο Τζόνι Ντεπ
|EPA/ETTORE FERRARI

«Με έβαλαν στη μαύρη λίστα»: Η Αμπερ Χερντ μιλά για τη βία που υπέστη από τον Τζόνι Ντεπ

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2018, 14:17

Η Αμπερ Χερντ μίλησε ξανά για τη σωματική βία που έχει υποστεί από τον Τζόνι Ντεπ κατά τη διάρκεια του γάμου τους και εξήγησε πως το γεγονός πως δεν έμεινε σιωπηλή για όλα όσα είχε βιώσει πίσω από τις κλειστές πόρτες, επηρέασε τη ζωή και την καριέρα της. Η 32χρονη ηθοποιός και πρώην μοντέλο δήλωσε πως οι καταγγελίες στις οποίες είχε προχωρήσει, της στοίχισαν μία σειρά από ρόλους. Η Χερντ λέει πως ένιωσε «όλη την αγανάκτηση της κοινωνίας για τις γυναίκες που λύνουν τη σιωπή τους».

Σε άρθρο της στην Washington Post, η Χέρντ προχώρησε σε μία πικρή αποτίμηση για το τι συνέβη μετά τον θόρυβο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της για όσα έζησε όσο ήταν παντρεμένη με τον σταρ του Χόλιγουντ.

«Φίλοι και σύμβουλοι μού είπαν πως δεν θα ξαναδουλέψω ποτέ, πως θα μπω στη “μαύρη λίστα”», γράφει η ίδια, προσθέτοντας πως μία ταινία στην οποία είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει, προχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες σε αντικατάσταση του ρόλου της και πως ενώ είχε κάνει ήδη φωτογραφίσεις για καμπάνια ενός παγκόσμιου brand μόδας, η συνεργασία ακυρώθηκε εντελώς ξαφνικά.

Επίσης, η ηθοποιός αποκάλυψε πως η συμμετοχή της στα μεγάλα blockbuster «Justice League» και «Aquaman» παραλίγο να ακυρωθεί, αφού προχώρησε στις καταγγελίες. Ο Τζόνι Ντεπ έχει αρνηθεί επανειλημμένα τους ισχυρισμούς της Χερντ για σωματική βία κάνοντας λόγο για «αισχρές ψεύτικες ιστορίες, κουτσομπολιό και παραπληροφόρηση».

Η Αμπερ Χερντ σε σκηνή από την ταινία «Aquaman» (Warner Bros)

Η Χέρντ λέει πως αφού έκανε τις αποκαλύψεις αναγκάστηκε να αλλάξει τον αριθμό τηλεφώνου της, εξαιτίας των απειλών που δεχόταν για τη ζωή της. «Εβγαινα σπάνια από το διαμέρισμά μου και όταν το έκανα με ακολουθούσαν drone με κάμερες και φωτογράφοι με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες».

Η ηθοποιός λέει χαρακτηριστικά πως βρέθηκε κατηγορούμενη «στο δικαστήριο της κοινής γνώμης». Ελπίζει πως με το να μοιραστεί τις σκέψεις της θα «συνεισφέρει στο να δεχτούν περισσότερη υποστήριξη οι γυναίκες που μιλούν ανοιχτά για τη βία». Η Χερντ, η οποία χώρισε από τον Ντεπ το 2017, μόλις δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, καλεί την κοινωνία «να δουλέψει ώστε να απαιτήσει αλλαγές στους νόμους, τους κανόνες και τις κοινωνικές νόρμες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...