346
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης | IntimeNews

Μαρινάκης για τον τελικό Κυπέλλου: «Η απάντηση της ΕΠΟ δεν μας έκανε σοφότερους»

Protagon Team Protagon Team 17 Μαΐου 2024, 14:59
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
|IntimeNews

Μαρινάκης για τον τελικό Κυπέλλου: «Η απάντηση της ΕΠΟ δεν μας έκανε σοφότερους»

Protagon Team Protagon Team 17 Μαΐου 2024, 14:59

«Πώς είναι δυνατόν στην ίδια χώρα να διοργανώνεται ένας ευρωπαϊκός τελικός με κόσμο, με τη συμμετοχή για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, μιας ελληνικής ομάδας και στην ίδια χώρα, χωρίς ευθύνη της κυβέρνησης -γιατί η κυβέρνηση δίνει την εγγύηση σε ένα γήπεδο, που, όμως, έχει τις προδιαγραφές να γίνει ο τελικός με κόσμο- δύο μεγάλες ομάδες να συμμετέχουν στον εγχώριο τελικό κυπέλλου χωρίς κόσμο;». Αυτήν την ερώτηση -που άλλωστε βρίσκεται στο μυαλό χιλιάδων φιλάθλων του ποδοσφαίρου- διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Κανάλι Ενα 90,4 FM αναφορικά με τον τελικό-παρωδία του Κυπέλλου Ελλάδος.

«Η απάντηση της ΕΠΟ δεν μας έκανε σοφότερους» σημείωσε ο κ. Μαρινάκης σχολιάζοντας την ενόχληση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Παναγιώτη Μπαλτάκου που εκφράστηκε με χθεσινή (Πέμπτη) ανακοίνωση της Ομοσπονδίας. Και συνέχισε ο κ. Μαρινάκης:

Επελέγη μια έδρα – εγώ να δεχτώ ότι όταν επελέγη η έδρα αυτή δεν ήταν γνωστοί οι νέοι κανόνες, οι οποίοι πλέον ισχύουν με τις κάμερες και τα εισιτήρια. Υπήρξε, όμως, μια επιμονή σε αυτή την επιλογή και είναι μια αντίφαση. Ως άνθρωποι που αγαπάμε τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, τι θα απαντήσουμε στους ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα τους και βλέπουν στην ίδια χώρα να μπορεί να διοργανωθεί ευρωπαϊκός τελικός με κόσμο, με τη συμμετοχή ελληνικής ομάδας και να μην μπορεί να γίνει ένας χειρισμός από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, να διοργανωθεί ένας ελληνικός τελικός με τη συμμετοχή φιλάθλων των δύο ομάδων; Πώς έγινε, δηλαδή, στο μπάσκετ; Το μπάσκετ πώς το κατάφερε και έπαιξε Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον τελικό με κόσμο και δεν έγινε τίποτα;»

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι «η κυβέρνηση πήρε μια σειρά από αυστηρά, αλλά δίκαια μέτρα για να μπορούμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να ξέρουμε ποιος κάθεται δίπλα μας και να ξέρει και η ομάδα που δίνει τα λεφτά της, είτε είναι ΚΑΕ είτε ΠΑΕ, ποιος μπορεί να καταστρέψει αυτό το προϊόν, πετώντας κάτι στο γήπεδο και να έχουμε αυτοματοποιημένες ποινές. Το σεβάστηκαν όλες οι ομάδες της SUPERLEAGUE 1, εκτός από ένα γήπεδο, που δεν έχει βάλει κάμερες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...