280
Αυτή την εικονα θα έχει το Πανθεσσαλικό και το Σάββατο 25 Μαΐου στην αναμέτρηση Αρη - Παναθηναϊκού για το Κύπελλο | INTIMEnews

Ο Μπαλτάκος της ΕΠΟ ενοχλήθηκε από τα σχόλια της κυβέρνησης για τον τελικό-παρωδία του Κυπέλλου

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2024, 16:26
Αυτή την εικονα θα έχει το Πανθεσσαλικό και το Σάββατο 25 Μαΐου στην αναμέτρηση Αρη - Παναθηναϊκού για το Κύπελλο
|INTIMEnews

Ο Μπαλτάκος της ΕΠΟ ενοχλήθηκε από τα σχόλια της κυβέρνησης για τον τελικό-παρωδία του Κυπέλλου

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2024, 16:26

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Πέμπτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα με τον τελικό-παρωδία του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, μεταξύ Αρη και Παναθηναϊκού, που θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού.

Οπως επεσήμανε ο κ. Μαρινάκης, δεν είναι απόφαση της κυβέρνησης, ανιθέτως μάλιστα, η Πολιτεία δια των αρμόδιων Αρχών έδωσε κάθε διαβεβαίωση για να μην γίνει ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών.

«Είναι λυπηρό που βλέπουμε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κεκλεισμένων των θυρών. Είναι απόφαση της ΕΠΟ, ανεξήγητη και η διαχείριση και η απόφαση την στιγμή που στην ίδια χώρα διοργανώνεται ευρωπαϊκός τελικός με τη συμμετοχή ελληνικής ομάδας. Αντίφαση που πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους στο ποδόσφαιρο», παρατήρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σημείωσε δε ότι  επελέγη το μοναδικό γήπεδο της Σουπερ Λίγκας που δεν έχει τηρήσει τη νομοθεσία για τις κάμερες και γι αυτό γίνεται ο τελικός κεκλεισμένων των θυρών, αφού «δεν θα μπορούσαμε να ξεπεράσουμε τον νόμο».

«Κρίμα πραγματικά. Ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία φορά. Εχει δοκιμαστεί ο κρατικός μηχανισμός τελευταία σε σημαντικούς αγώνες και έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα φέρει εις πέρας», κατέληξε στο σχόλιό του ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης για τη διοργάνωση-παρωδία από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που αμέσως επιχείρησε όχι μόνο να δικαιολογηθεί, αλλά και να περάσει στην αντεπίθεση με την ακόλουθη ανακοίνωση:

 Σε απάντηση των όσων ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Παύλος Μαρινάκης σχετικά με το γήπεδο διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, διευκρινίζονται τα εξής.

1. Το γήπεδο διεξαγωγής του Τελικού έχει οριστεί με βάση την προκήρυξη του 2022.

2. Ο νόμος σχετικά με την τοποθέτηση καμερών και συστημάτων ασφαλείας στα γήπεδα ισχύει από τον Φεβρουάριο του 2024.

3. Το Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν ανήκει στην ΕΠΟ.

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...