204
Σύμφωνα με την κυρία Σπυράκη, οι εκλογές είναι ο μόνος τρόπος για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα | INTIMEnews

Μαρία Σπυράκη: Επιθυμία μου να κατέβω στην Α’ Θεσσαλονίκης

Protagon Team Protagon Team 4 Νοεμβρίου 2018, 19:51
Σύμφωνα με την κυρία Σπυράκη, οι εκλογές είναι ο μόνος τρόπος για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα
|INTIMEnews

Μαρία Σπυράκη: Επιθυμία μου να κατέβω στην Α’ Θεσσαλονίκης

Protagon Team Protagon Team 4 Νοεμβρίου 2018, 19:51

Ετοιμη να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, κατεβαίνοντας υποψήφια στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης δηλώνει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής» η Μαρία Σπυράκη.

Όπως κάνει γνωστό η νυν εκπρόσωπος και ευρωβουλευτής της ΝΔ, ήδη έχει ενημέρωσει τον πρόεδρο του κόμματος για την επιθυμία της να πολιτευτεί στις εθνικές εκλογές στην Α’ Θεσσαλονίκης.

«Πλέον», τονίζει, «θέλω να δουλέψω για τη Θεσσαλονίκη, για την πόλη από την οποία προέρχομαι, όπου μεγάλωσα και ζει η οικογένεια μου, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι θα μου δώσουν σταυρό οι πολίτες, όπως και στις Ευρωεκλογές του 2014».

Σύμφωνα με την κυρία Σπυράκη οι εκλογές είναι ο μόνος τρόπος ώστε η χώρα να αποκτήσει μια κανονικότητα και να πάει μπροστά. «Είναι ο μόνος τρόπος να φύγει από την εξουσία ένα κόμμα που διακρίθηκε στην αντίδραση, αλλά φάνηκε αδύναμο στη δράση. Για να αναπνεύσει η οικονομία, να μειωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές και οι φορολογικές επιβαρύνσεις που πνίγουν την ανάπτυξη, για να έρθουν επενδύσεις, για να μπουν γερά θεμέλια τώρα που δεν υπάρχουν εξασφαλισμένα δανεικά. Όλοι πλέον αναγνωρίζουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί», αλλά «η χώρα πρέπει να πάει μπροστά», είναι η χαρακτηριστική αναφορά της εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...