265
O Παναγιώτης Λαφαζάνης | George Vitsaras / SOOC

Λαφαζάνης: Πρωτοφανής βιομηχανία διώξεων σε βάρος μου

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2018, 17:33
O Παναγιώτης Λαφαζάνης
|George Vitsaras / SOOC

Λαφαζάνης: Πρωτοφανής βιομηχανία διώξεων σε βάρος μου

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2018, 17:33

Σε καταγγελία για «πρωτοφανή βιομηχανία διώξεων» σε βάρος του προχώρησε ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος μαζί με τον δικηγόρο και στέλεχος της ΛΑΕ, Σαράντο Θεοδωρόπουλο, συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, εισαγγελέα Ευάγγελο Β. Ιωαννίδη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΛΑΕ κατά τη συνάντηση με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ο κ. Λαφαζάνης «βεβαιώθηκε για άλλη μια φορά κάτι το οποίο ήταν γνωστό: ότι πέραν της μήνυσης του fund και της πρώτης δικογραφίας σε βάρος του Παναγ. Λαφαζάνη με κατηγορίες του μισού ποινικού κώδικα, που είχε σταλεί στην εισαγγελία και είχε ανατεθεί σε εισαγγελέα, από το αμαρτωλό Τμήμα προάσπισης της Ασφάλειας του Κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος, υπάρχουν κι άλλες δύο δικογραφίες σε βάρος του Γραμματέα του ΠΣ της ΛΑΕ, που έχουν σταλεί στην Εισαγγελία, από το ίδιο αμαρτωλό Τμήμα της Ασφάλειας, οι οποίες έχουν ανατεθεί σε εισαγγελείς και αφορούν την κινηματική δράση του Παναγ. Λαφαζάνη και συναγωνιστών του για την υπεράσπιση της πρώτης κατοικίας και λαϊκών περιουσιών».

Σε δηλώσεις του, μετά τη συνάντηση, ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «μόνο σε ανώμαλες περιόδους της χώρας και στην σκοτεινή περίοδο της Χούντας έχουμε βιώσει και βίωσα προσωπικά, πολιτικές διώξεις, σκευωρίες, κατασκευασμένες κατηγορίες, παρακολουθήσεις συγκεντρώσεων και πολιτών, τηλεσκοπήσεις, βιντεοσκοπήσεις και μαγνητοφωνήσεις κινητοποιήσεων» και ζητά «εδώ και τώρα αρχείο και συγγνώμη ή άμεση εκδίκαση των υποθέσεων», καθώς «δεν είναι δυνατόν να οδεύουμε σε εκλογές και εγώ και η ΛΑΕ να βρισκόμαστε σε ομηρία και να επικρέμανται σε βάρος μου και σε βάρος των συναγωνιστών μου κατασκευασμένες κατηγορίες και σειρά από ποινικές διώξεις, οι οποίες συνιστούν μέγα πολιτικό σκάνδαλο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...