119
O Στέλιος Κυμπουρόπουλος στη φωτογραφία με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή του για την επίθεση Πολάκη και την κάλυψη που του προσέφερε ο Πρωθυπουργός | Facebook

Κυμπουρόπουλος: Περισσότερο με εξέπληξε η κάλυψη Τσίπρα στον Πολάκη

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2019, 17:44
O Στέλιος Κυμπουρόπουλος στη φωτογραφία με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή του για την επίθεση Πολάκη και την κάλυψη που του προσέφερε ο Πρωθυπουργός
|Facebook

Κυμπουρόπουλος: Περισσότερο με εξέπληξε η κάλυψη Τσίπρα στον Πολάκη

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2019, 17:44

Στην καλύψη που προσέφερε ο Πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής στον Παύλο Πολάκη, στάθηκε σε νέα του ανάρτηση στα social media o υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, που είχε την ατυχία να βρεθεί στο στόχαστρο του αθυρόστομου αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Όπως υπογραμμίζει, περισσότερο από την ίδια την επίθεση που δέχθηκε, τον εξέπλήξε η κάλυψη που παρείχε στον υπουργό του ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ομολογώ», προσθέτει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, «πως δεν ξέρω τα παιχνίδια της πολιτικής. Παραμένω ένας άνθρωπος που μπήκε σε αυτήν την διαδικασία γιατί έχω όνειρα και ελπίδα.
Ετσι θα πορευτώ προσωπικά, πιστεύοντας πως καμία πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια.  Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται. Και όσο μπορώ, γι’ αυτό θα παλέψω».

Με εξέπληξε δυσάρεστα η επίθεση του κυρίου Πολάκη. Και ακόμη περισσότερο, με στεναχώρησε η κάλυψη που του παρείχε ο…

Geplaatst door Στέλιος Κυμπουρόπουλος op Dinsdag 23 april 2019

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...