207
Προηγουμένως ο πρόεδρος της ΝΔ είχε προαναγγείλει από το βήμα της Βουλής την κατάθεση πρόταση μομφής σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας | INTIMEnews

Μητσοτάκης: Οι πολίτες τώρα ξέρουν, αν επιλέξουν Τσίπρα παίρνουν μαζί και τον Πολάκη

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2019, 16:42
Προηγουμένως ο πρόεδρος της ΝΔ είχε προαναγγείλει από το βήμα της Βουλής την κατάθεση πρόταση μομφής σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας
|INTIMEnews

Μητσοτάκης: Οι πολίτες τώρα ξέρουν, αν επιλέξουν Τσίπρα παίρνουν μαζί και τον Πολάκη

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2019, 16:42

Στο περιθώριο της επίσκεψης του στη Νεμέα με τον Μάνφρεντ Βέμπερ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλήθηκε να σχολιάσει την κάλυψη που δόθηκε εκ νέου από τον Πρωθυπουργό στον Παύλο Πολάκη για την ανοίκεια επίθεσή του στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Σε συνομιλία του με πολιτικούς συντάκτες και σε ερώτηση που του έγινε για το αν η αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Βουλής, συσπειρώνει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε:

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος σκεπτόμενος άνθρωπος μπορεί να συσπειρώνεται γύρω από τον Πολάκη. Αυτό με ξεπερνάει».

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι στην πολιτική υπάρχει και η ηθική. Οι πολίτες μετά από αυτό που έγινε σήμερα, θα ξέρουν ότι αν επιλέξουν τον κ. Τσίπρα παίρνουν μαζί και τον κ. Πολάκη. Οι δύο τους είναι ένα και το αυτό», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο κ. Μητσοτάκης στους ψηφοφόρους εν όψει των εκλογών της 26ης Μαΐου.

Η καλύψη Τσίπρα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας προκάλεσε την απορία και του ίδιου του υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιου Κυμπουρόπουλου που βρέθηκε στο στόχαστρο του Παύλου Πολάκη.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του σε Facebook και Twitter, περισσότερο από την ίδια την επίθεση που δέχθηκε, τον εξέπληξε η κάλυψη που παρείχε στον υπουργό του ο Πρωθυπουργός.

Με εξέπληξε δυσάρεστα η επίθεση του κυρίου Πολάκη. Και ακόμη περισσότερο, με στεναχώρησε η κάλυψη που του παρείχε ο…

Geplaatst door Στέλιος Κυμπουρόπουλος op Dinsdag 23 april 2019

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...