169
Οι ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ προσήλθαν μαζικά και αυτήν την Κυριακή στην κάλπη για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος | ΙΝΤΙΜΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΚΙΝΑΛ: Μεγάλη συμμετοχή και στον β’ γύρο των εκλογών

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2021, 15:33
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 12/12/2021, 19:48
Οι ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ προσήλθαν μαζικά και αυτήν την Κυριακή στην κάλπη για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος
|ΙΝΤΙΜΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΚΙΝΑΛ: Μεγάλη συμμετοχή και στον β’ γύρο των εκλογών

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2021, 15:33
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 12/12/2021, 19:48

Κοντά στα επίπεδα της πρώτης Κυριακής κυμάνθηκε η συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Η συμμετοχή στον δεύτερο γύρο ξεπέρασε τουςς 200.000 ψηφοφόρους.

Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται γύρω στις 9 το βράδυ.

Οι κάλπες μάλιστα έκλεισαν μισή ώρα αργότερα από το προκαθορισμένο, στις 7:30, για να προλάβουν να ψηφίσουν όλοι όσοι ήδη βρίσκονταν στα εκλογικά τμήματα.

Η μεγάλη προσέλευση ήταν φανερή από νωρίς, και ενδεικτικά, μέχρι τη 1 το μεσημέρι είχαν ψηφίσει περισσότεροι από 100.000 εκλογείς, ενώ έπειτα από δύο ώρες μιλούσαν για έναν αριθμό αυξημένο σχεδόν κατά 50%!

Η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά από το πρωί, ωστόσο παρουσίασε αυξητική τάση κατά το μεσημέρι, μετά τον… πρωινό καφέ της Κυριακής. Καθυστερήσεις και μεγάλες ουρές σαν του πρώτου γύρου δεν καταγράφηκαν δεδομένου ότι σήμερα έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο όσοι είχαν προσέλθει στις κάλπες την προηγούμενη Κυριακή.

Στο μεταξύ, ακυρώθηκε η εκλογική διαδικασία στον Ορχομενό και την Ερέτρια από την επιτροπή των εκλογών, γιατί δεν ακολουθήθηκαν οι οδηγίες που είχε δώσει, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...