174
Καρέ που φαίνεται να καταγράφει την τέταρτη επίθεση του 23χρονου στην είσοδο πολυκατοικίας στα Εξάρχεια | Mega

Αντικατάσταση του διοικητή στο Α.Τ. Ωρωπού για την υπόθεση του «δράκου» των Εξαρχείων

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2023, 18:02
Καρέ που φαίνεται να καταγράφει την τέταρτη επίθεση του 23χρονου στην είσοδο πολυκατοικίας στα Εξάρχεια
|Mega

Αντικατάσταση του διοικητή στο Α.Τ. Ωρωπού για την υπόθεση του «δράκου» των Εξαρχείων

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2023, 18:02

Αμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, όταν πληροφορήθηκε όταν δεν τηρούνταν οι περιοριστικοί οροί που είχαν επιβληθεί στον 23χρονο απo τη Συρία, που συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης για επιθέσεις εναντίον γυναικών στα Εξάρχεια.

Συγκεκριμένα, ύστερα από επικοινωνία που είχε το πρωί της Τετάρτη με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο, ο κ. Οικονόμου ζήτησε τη διοικητική διερεύνηση σχετικά με τη μη τήρηση των περιοριστικών όρων του 23χρονου συλληφθέντα καθώς και την άμεση αντικατάσταση του διοικητή του αρμόδιου Τμήματος Ασφαλείας, στον Ωρωπό.

Ο 23χρονος είχε συλληφθεί το καλοκαίρι του 2022 για επίθεση σε γυναίκα, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί. Ωστόσο, συμπληρώθηκε το 12μηνο της προφυλάκισης δίχως να δικαστεί και με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθήνας αποφασίστηκε η αποφυλάκισή του με τον περιοριστικό όρο να διαμένει στη δομή φιλοξενίας της Μαλακάσας και να παρουσιάζεται τρεις φορές τον μήνα το Α.Τ. του τόπου διαμονής του.

Στο διάστημα από 16 έως 20 Νοεμβρίου 2023 ο 23χρονος φέρεται να διέπραξε τέσσερις απόπειρες βιασμού στην περιοχή των Εξαρχείων, η μία σε βάρος ανήλικης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...