Κακοκαιρία «Κάρμελ»: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Αττική λόγω χιονόπτωσης
Κακοκαιρία «Κάρμελ»: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Αττική λόγω χιονόπτωσης
Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης, σε σημεία των Αχαρνών, της λεωφόρου Φυλής, της Πάρνηθας και του Παπάγου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, έκλεισαν η οδός Φιλίας των Λαών στις Αχαρνές, από το ύψος της Φιλελλήνων προς την Πάρνηθα και η λεωφόρος Φυλής, από το ύψος της Μονής Κλειστών προς Δερβενοχώρια.
Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος, στο ρεύμα προς καζίνο, από το ύψος της ταβέρνας «Πίνδος».
Επιπλέον, το βράδυ της Κυριακής, η Τροχαία προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αναστάσεως, από το ύψος των νεκροταφείων Παπάγου – Χολαργού προς Υμηττό.
Στο σημείο δημιουργήθηκε πάγος μετά από χιονόπτωση και ο αποκλεισμός του δρόμου κρίθηκε αναγκαίος για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων
Στο μεταξύ, παγετός σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ο οποίος στη Δυτική Μακεδονία ήταν ισχυρός με τη θερμοκρασία να πλησιάζει τους -9 βαθμούς Κελσίου.
Σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr οι χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες καταγράφηκαν στον Αγιο Παύλο Ημαθίας με -8,7 βαθμούς Κελσίου, στο Φαράγγι Μοιρών Φλώρινας με -7,6, στην Κίτρινη Λίμνη Κοζάνης με -6,6, στο Περτούλι Τρικάλων με -6,4 και στον Επτάλοφο Κιλκίς με -6,3 βαθμούς.
Πάντως, οι εκτιμήσεις για τα Χριστούγεννα κάνουν λόγο για καλό καιρό με ήπιες θερμοκρασίες.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News
