202
| Intime/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Καύσωνας σε όλη τη χώρα – Πού θα έχουμε 40άρια

Protagon Team Protagon Team 31 Ιουλίου 2020, 10:20
|Intime/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Καύσωνας σε όλη τη χώρα – Πού θα έχουμε 40άρια

Protagon Team Protagon Team 31 Ιουλίου 2020, 10:20

Μια δύσκολη ημέρα μας περιμένει σήμερα Παρασκευή καθώς το θερμόμετρο σε πολλά σημεία της χώρας θα φτάσει και θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου, χωρίς να υπάρχει πάντα το καλοκαιρινό αεράκι για να δροσίσει.

Η Λάρισα, τα Τρίκαλα, το Αγρίνιο και η Καλαμάτα αναμένεται να δουν θερμοκρασίες που θα αγγίξουν ακόμη και τους 41 βαθμούς. Η θερμοκρασία θα είναι μάλιστα σε πολύ υψηλά επίπεδα ακόμη και στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Η κατάσταση δεν θα αλλάξει σημαντικά το Σάββατο, ωστόσο από την Κυριακή η θερμοκρασία θα πέσει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Για σήμερα Παρασκευή, ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί και στα ανατολικά τοπικά βορειοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 39 με 40 βαθμούς Κελσίου, αλλά στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί 4 με 5 και μέχρι το απόγευμα στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 39 και στα ανατολικά μέχρι 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...