• Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη

    Τον θυμάστε τον Αρη Σπηλιωτόπουλο; Τον κάποτε νεαρό πολιτικό που προσωποποίησε τον πρώιμο «καραμανλισμό» –ως εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ την περίοδο προτού ο Κώστας Αλ. Καραμανλής καταλάβει την εξουσία το 2004–, που έπειτα έγινε βουλευτής και υπουργός της ΝΔ, μετά απέτυχε ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων το 2014 και τελικά, το 2019, δήλωσε παρών στην περίφημη «απεύθυνση (sic) πλατιού καλέσματος» του Αλέξη Τσίπρα για προοδευτική συμμαχία (δεν πήγε καλά ούτε αυτό) γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ;

     

    Αυτός λοιπόν ο κ. Σπηλιωτόπουλος, στα 57 του πια, παραμένει εντός εκτός και επί τα αυτά του ΣΥΡΙΖΑ:

     

    Οπως ανέφερε ο skai.gr, o κ. Σπηλιωτόπουλος έχει αναλάβει ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη, αναλύοντας εν όψει των ευρωεκλογών τις δημοσκοπήσεις και τις τάσεις και ενημερώνοντας σχετικά την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα αυτό συμβαίνει εδώ και περίπου έναν μήνα.

     

    Δεν αποτελεί έκπληξη. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος είχε ακουστεί και για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, διότι μπορεί ο κ. Τσίπρας να έφυγε αλλά οι αγάπες του κόμματος με το παλαιό entourage του κ. Καραμανλή (πρώην προέδρου της ΝΔ και πρώην Πρωθυπουργού) παραμένουν.

  • Το ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Νέα Υόρκη

    Γράφαμε τις προάλλες για την επιτυχημένη περιοδεία του Δημήτρη Κουτσούμπα, γενικού γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, στη φωλιά του παγκόσμιου καπιταλισμού, τη Νέα Υόρκη.

     

    Ο ενθουσιασμός του κ. Κουτσούμπα ήταν τέτοιος που ξεπέρασε και το γνωστό πρόβλημα στη μέση του για να ρίξει μερικές ζεϊμπεκιές. Διότι μπορεί να βγάλεις τον κ. Κουτσούμπα από τον τσαχπίνικο βυζαντινισμό, αλλά όχι τον τσαχπίνικο βυζαντινισμό από τον κ. Κουτσούμπα.

     

    Το χορευτικό του συντρόφου γενικού γραμματέα έγινε στο περιθώριο εκδήλωσης της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ στη Νέα Υόρκη, κατά την οποία, σύμφωνα με το κομματικό πόρταλ 902.gr, δεκάδες ομογενείς, εργαζόμενοι, επιστήμονες, νέοι και μεγαλύτεροι έδωσαν το “παρών” στην αίθουσα Kefalos Society of America, για να ακούσουν την ομιλία του κ. Κουτσούμπα.

     

    Σύμφωνα με την επίσημη γραμμή ενημέρωσης, «η βραδιά ολοκληρώθηκε με μια όμορφη συνεστίαση, με καλό φαΐ και μουσική». Που σημαίνει ότι ήταν η ώρα του κ. Κουτσούμπα. Ο οποίος χόρεψε το «Σαν απόκληρος γυρίζω» του Βασίλη Τσιτσάνη.

     

    [απολαύστε υπεύθυνα]

     




text
  • O Βελόπουλος έσκισε στο βήμα της Βουλής το ΦΕΚ με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Χαμηλότερα φώτα, ένα πανί και είμαστε έτοιμοι


    15 Μαΐου 2024, 13:06