202
Η Χίλαρι Κλίντον σε συνέντευξη Τύπου όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών | EPA/DAI KUROKAWA

Η Χίλαρι Κλίντον στηρίζει τη Σάνα Μαρίν και χορεύει στο πλευρό της

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2022, 11:00
Η Χίλαρι Κλίντον σε συνέντευξη Τύπου όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών
|EPA/DAI KUROKAWA

Η Χίλαρι Κλίντον στηρίζει τη Σάνα Μαρίν και χορεύει στο πλευρό της

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2022, 11:00

«Η Τζίντζερ Ρότζερς έκανε ό,τι και ο Φρεντ Αστέρ, αλλά με τακούνια». H φράση ανήκει στην πρώην κυβερνήτη του Τέξας, τη δεκαετία του ’90, Αν Ρίτσαρντς, και τη θυμήθηκε η Χίλαρι Κλίντον για να τονίσει ότι οι γυναίκες δεν έχουν την ίδια μεταχείριση με τους άντρες, παίρνοντας θέση στο πλευρό της Σάνα Μαρίν.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και υποψήφια για την προεδρία το 2016 –που και αυτή, ως γυναίκα πολιτικός, έχει γίνει στόχος ουκ ολίγων σεξιστικών επιθέσεων στην καριέρα της– ανέβασε στο Twitter μία δική της φωτογραφία τη στιγμή που χορεύει και διασκεδάζει, το 2012, στο Café Havana, στην Καρταχένα της Κολομβίας.

«Ιδού εγώ στην Καρταχένα, όπου βρέθηκα για μια σύνοδο, με την ιδιότητα της υπουργού Εξωτερικών», ανέφερε η Χίλαρι Κλίντον, προσθέτοντας: «Συνέχισε να χορεύεις, @marinsanna».

Η Σάνα Μαρίν απάντησε στη Χίλαρι Κλίντον, μέσω Twitter, ευχαριστώντας την για την ανάρτησή της.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε στη Φινλανδία όταν δημοσιοποιήθηκε βίντεο από πάρτι με την 36χρονη φινλανδή πρωθυπουργό να χορεύει και να διασκεδάζει με την παρέα της, το Twitter κατακλύστηκε από βίντεο γυναικών να χορεύουν, σε ένδειξη συμπαράστασης στη Σάνα Μαρίν, η οποία μέχρι και τεστ για ναρκωτικά αναγκάστηκε να κάνει έπειτα από αίτημα βουλευτή της αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...