316
Η Μισέλ Ομπάμα συναντά τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φορώντας πανάκριβες μπότες | Michelle Obama / Instagram

Η Μισέλ Ομπάμα απαντά για τις μπότες των 3.900 δολαρίων

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2018, 14:57
Η Μισέλ Ομπάμα συναντά τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φορώντας πανάκριβες μπότες
|Michelle Obama / Instagram

Η Μισέλ Ομπάμα απαντά για τις μπότες των 3.900 δολαρίων

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2018, 14:57

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της Μισέλ Ομπάμα στο πλαίσιο της περιοδείας της για το βιβλίο «Becoming» συζητήθηκε πολύ έντονα, κυρίως λόγω των παπουτσιών που επέλεξε – ένα ζευγάρι αστραφτερές, ψηλές μπότες Balenciaga, αξίας 3.900 δολαρίων.

Μετά τα εκατοντάδες σχόλια στα social media, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποφάσισε να απαντήσει για την επιλογή της να ντυθεί έτσι στη συνέντευξη που έδωσε στην Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο Barclays Center της Νέας Υόρκης, το βράδυ της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου 2018.

Ενώ η διάσημη ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η γνωστή «Κάρι Μπράντσο» από το «Sex & the City» και για πολλούς είδωλο της μόδας, εμφανίστηκε με ένα σχεδόν συντηρητικό φόρεμα, οι εκκεντρικές και πανάκριβες μπότες της Μισέλ Ομπάμα έκλεψαν την παράσταση.

Μέσα σε μόλις ένα 24ωρο, οι μπότες είχαν γίνει όχι μόνο trending θέμα στο Twitter, αλλά και σχεδόν sold out κομμάτι στο σάιτ του οίκου Balenciaga.

Η Μισέλ Ομπάμα, όταν ήταν Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αγόραζε μόνη της τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε, οπότε αν τότε εμφανιζόταν με ένα ζευγάρι μπότες αξίας 3.900 δολαρίων θα ξεσπούσε σκάνδαλο δεδομένου πως ο μισθός του μέσου Αμερικανού δεν φτάνει αυτό το ποσό.

Σχετικά με την τωρινή απόφασή της να φορέσει το συγκεκριμένο ζευγάρι μπότες, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να το κάνει τότε γιατί θα προκαλούσε το κοινό αίσθημα όπως συμβαίνει με τα ακριβά γούστα της διαδόχου της Μελάνια Τραμπ, η Μισέλ Ομπάμα εξήγησε πως πλέον νιώθει «ελεύθερη».

«Τώρα είμαι ελεύθερη να κάνω ό,τι θέλω», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως δεν υπήρχε κάποιο κρυφό μήνυμα πίσω από τις μπότες και πως απλώς της άρεσαν. «Απλώς τις βρήκα πολύ χαριτωμένες. Είπα, “Αυτές είναι πολύ ωραίες μπότες!», είπε η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα.

Και κάπως έτσι, η δημοφιλής Μισέλ που ξέρει να υποστηρίζει με θέρμη τις επιλογές της, έκλεισε τα στόματα όσων έσπευσαν να την επικρίνουν για αυτή την τόσο ακριβή αγορά και να τολμήσουν να τη συγκρίνουν με τη σύζυγο του σημερινού πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...