156
Πριν και μετά: Ο Μακόλεϊ Κάλκιν τότε και τώρα | YouTube

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν ξαναμένει «Μόνος στο σπίτι» και γίνεται viral [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2018, 14:44
Πριν και μετά: Ο Μακόλεϊ Κάλκιν τότε και τώρα
|YouTube

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν ξαναμένει «Μόνος στο σπίτι» και γίνεται viral [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2018, 14:44

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν, που έγινε πασίγνωστος σε ηλικία εννέα ετών ενσαρκώνοντας τον αγαπημένο μας «Κέβιν» στην ταινία «Μόνος στο σπίτι» του 1990, σήμερα υποδύεται ξανά τον εμβληματικό αυτό ρόλο για τις ανάγκες μίας διαφήμισης της Google.

Ο 38χρονος Μακόλεϊ, ενσαρκώνει τον ενήλικο πλέον ήρωα της χριστουγεννιάτικης κωμωδίας, για την προώθηση του ηλεκτρονικού, οικιακού βοηθού της Google, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα για τον πρωταγωνιστή εξελίσσονται εντελώς διαφορετικά.

Στο συγκεκριμένο σποτάκι της Google που έγινε viral, ο Κέβιν αντιμετωπίζει όλους τους κινδύνους της πρώτης κλασικής ταινίας δίνοντας φωνητικές εντολές στον βοηθό της Google και, φυσικά, η ιστορία έχει αίσιο τέλος, με το ύποπτο βανάκι των ληστών να απομακρύνεται από το σπίτι της οικογένειας ΜακΚάλιστερ.

Οπως αποδεικνύεται λοιπόν, ο Κάλκιν μπορεί να μην είναι πλέον «παιδί θαύμα», αλλά ύστερα από πολλές περιπέτειες με εθισμό σε ουσίες, εξελίσσεται σε έναν ενήλικο ηθοποιό που ξέρει να αυτοσαρκάζεται και να αποδομεί με μοναδικό χιούμορ τον παλιό εαυτό του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...