87
Η Μαρέβα Μητσοτάκη με τις εθελόντριες της Axion Hellas στη φωτογραφία που «ανέβασε» στα social media | Instragram

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στο ακριτικό Καστελόριζο για τα διαγνωστικά τεστ κορονοϊού

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2020, 13:11
Η Μαρέβα Μητσοτάκη με τις εθελόντριες της Axion Hellas στη φωτογραφία που «ανέβασε» στα social media
|Instragram

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στο ακριτικό Καστελόριζο για τα διαγνωστικά τεστ κορονοϊού

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2020, 13:11

Στο ακριτικό Καστελόριζο βρέθηκε η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, μαζί με εθελοντές της Axion Hellas, στο πλαίσιο της δράσης για την εκτέλεση διαγνωστικών τεστ για τον κορονοϊό.

«Μέσα σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία για όλους, ο εθελοντισμός κατέχει τη σπουδαιότερη αξία στην κοινωνία. Η Αxion Hellas για ακόμη μια φορά προσφέρει όπου υπάρχει ανάγκη. Σήμερα στο Καστελόριζο, μαζί με τους εθελοντές γιατρούς και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, πραγματοποιήθηκαν διαγνωστικά tests για τον Covid-19», έγραψε σε ανάρτησή της στο Ιnstagram η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

View this post on Instagram

Μέσα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία για όλους ο εθελοντισμός κατέχει τη σπουδαιότερη αξία στην κοινωνία. Η @axionhellas για ακόμη μια φορά προσφέρει όπου υπάρχει ανάγκη. Σήμερα στο Καστελόριζο μαζί με τους εθελοντές γιατρούς και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκαν διαγνωστικά tests για τον Covid19. _ Axion Hellas continues to support society in the remotest islands. Today with volunteers doctors and National Public Health Organization @axionhellas conducted diagnostic testing for Covid-19 on the island of Kastelorizo.

A post shared by Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) on

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...