295
|

«Mόλις άκουσε ποια της έριξε το βιτριόλι, η Ιωάννα πάγωσε»

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2020, 11:02

«Mόλις άκουσε ποια της έριξε το βιτριόλι, η Ιωάννα πάγωσε»

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2020, 11:02

Το δύσκολο έργο να ενημερώσει την 34χρονη Ιωάννα –θύμα της φρικιαστικής επίθεσης με το βιτριόλι στην Καλλιθέα– ανέλαβε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με την περιγραφή του για την αντίδρασή της, η Ιωάννα «πάγωσε» όταν άκουσε ποια κρατείται για την επίθεση εναντίον της.

Του είπε ότι τη γνωρίζει, ωστόσο, όπως συμπλήρωσε, δεν θα μπορούσε να πάει το μυαλό της ότι αυτή ήταν η γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι.

Οπως ανέφερε σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Λύτρας, η Ιωάννα του είπε ότι είναι απλώς μια γνωστή της που την έχει δει πολύ λίγες φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις στην Αθήνα, ενώ όπως υποστήριξε ούτε καν γνωρίζει το «τρίτο πρόσωπο» (τον άνδρα για τον οποίο υπήρξε η αντιζηλία από την πλευρά της 35χρονης) .

«Της είχα εξηγήσει ότι δεν βλέπω τη σχέση μας σοβαρά. Εκείνη ονειροπολούσε και νόμιζε ότι θα παντρευτούμε. Οταν έκανα αίτημα φιλίας στην Ιωάννα, εξοργίστηκε. Ζήλευε και νόμιζε ότι λόγω της Ιωάννας δεν προχωρούσε η σχέση μας. Ολα όμως ήταν στο μυαλό της, δεν είχα κάνει κάτι με την Ιωάννα», φέρεται να είπε στην κατάθεσή του ο άνδρας για τον οποίο υπήρξε η αντιζηλία.

Αυτός άλλωστε, είπε, ήταν και ο λόγος που η 34χρονη δεν ανέφερε το όνομά της ούτε στον δικηγόρο της, αλλά ούτε και στις Αρχές.

Ο κ. Λύτρας επιβεβαίωσε εξάλλου ότι η Ιωάννα είχε όντως δεχθεί μήνυμα από την 35χρονη μέσω των social media, ωστόσο όπως είπε, δεν ήταν απειλητικό.

«Το μήνυμα το οποίο δέχθηκε ήταν άνευ σημασίας για να φτάσουμε στο σημείο να το πει στην αστυνομία. Και ακούστε και το πιο σημαντικό: αυτή η διαδικασία έγινε πριν από δύο χρόνια. Δεν είναι κάτι περίπλοκο. Της έστειλε ένα μήνυμα αν γνωρίζεις τον τάδε, η Ιωάννα απάντησε “όχι, απλά μου έστειλε αίτημα φιλίας”. Αυτός ήταν ο διάλογος», ανέφερε ο δικηγόρος του θύματος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...