359
Η Σάρον Στόουν εκτυφλωτική στα 60 της | Sharon Stone / Facebook

Η εξηντάρα Σάρον Στόουν ξελογιάζει τον Πάπα

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2018, 09:25
Η Σάρον Στόουν εκτυφλωτική στα 60 της
|Sharon Stone / Facebook

Η εξηντάρα Σάρον Στόουν ξελογιάζει τον Πάπα

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2018, 09:25

Το γεγονός είναι ότι η Σάρον Στόουν εξακολουθεί να είναι εκθαμβωτική στα εξήντα της. Και η είδηση είναι ότι προστέθηκε ως υπερόπλο στο καστ της εξαιρετικής τηλεοπτικής σειράς του Πάολο Σορεντίνο, «New Pope». Ο ρόλος που θα υποδύεται παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, όμως όλοι θέλουν να ελπίζουν ότι δεν πρόκειται να αποχωριστεί την άκρως θελκτική και φιλήδονη πλευρά της.

Η αμερικανίδα ηθοποιός που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο με την περίφημη σκηνή στο «Βασικό Ενστικτο» το 1992, είναι σήμερα αυτό που ήταν πάντα: ώριμη, σκεπτόμενη, και αθεράπευτα σέξι όπως αναφέρει και το δημοσίευμα της ιταλικής Corriere della Sera. Και συμπληρώνει, ότι η συγκεκριμένη σκηνή στην οποία σταυρώνει και ξεσταυρώνει τα καλλίγραμμα πόδια της φορώντας ένα λευκό φόρεμα και τίποτα άλλο από μέσα, έχει κερδίσει μία θέση στις πιο δυνατές ερωτικές σκηνές στην ιστορία του σινεμά, μαζί με τη σκηνή με το βούτυρο στο «Τελευταίο τανγκό στο Παρίσι», κτλ, κτλ.

Η Σάρον Στόουν στην ταινία «Βασικό ένστικτο» που την καθιέρωσε ως πρωταγωνίστρια και στη σκηνή που την ανέδειξε σε απόλυτο σύμβολο του σεξ (TriStar Pictures)

Δούλευε ως μοντέλο από τα 19 της και η ευκαιρία της να μπει στον θαυμαστό κόσμο του Χόλιγουντ, ήρθε όταν έπεσε στα χέρια του ευφυή Γούντι Αλεν κατά τύχη μία φωτογραφία της. Η Στόουν είναι ακόμα καλή φίλη του Αλέν. Και όταν μπήκε στη ζωή της ο σκηνοθέτης του «Βασικού Ενστίκτου» Πολ Βερχόφεν, όλα πήραν τον δρόμο τους. Η αλήθεια είναι ότι την επέλεξε για τον καυτό ρόλο αφού νωρίτερα είχε εισπράξει τρία ηχηρά «όχι» από ισάριθμες σταρ της εποχής: Μισέλ Φάιφερ, Τζούλια Ρόμπερτς, Κιμ Μπάσιντζερ. Και κάπως έτσι, ήρθε η στιγμή της Σάρον να μετουσιωθεί στο νέο σύμβολο του σεξ.

View this post on Instagram

#Repost @jameswhitefoto ・・・ Pics from my cover shoot with the #incomparable #sharonstone for @editorialistmagazine #Makeup @missjobaker #Hair @chadwoodhair #Styling @katedavidsonhudson @sharonstone #activist #actress #hollywood #icon

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Το θαύμα της τεράστιας επιτυχίας εκείνης της ταινίας δεν επαναλήφθηκε ποτέ στην καριέρα της Στόουν, αλλά η ίδια δεν παραπονέθηκε ποτέ γι’ αυτό. «Κάποια στιγμή, έπρεπε να δείξω στον κόσμο, ότι εκτός από πόδια και κόλπο διαθέτω ψυχή και μυαλό» είχε πει χαρακτηριστικά. Τώρα δεν μένει, παρά να δούμε τι έχει στο μυαλό του για εκείνη ο δαιμόνιος ιταλός σκηνοθέτης του «Young Pope» Πάολο Σορεντίνο.

Σίγουρα θα περιλαμβάνει ερωτισμό, μπολιασμένο με σοφιστικές δόσεις – εικάζουν τα ιταλικά δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...